Olen ollut viime aikoina enempi vähempi stressaantunut, ja nyt sitten vielä paukahti flunssa päälle. Sairaslomalla olemisessa on se hyvä puoli että silloin ehtii neuloa kun ei muutakaan jaksa tehdä. Joten viidakko Monkey no 1 on valmis ja sen pari on aluillaan. Ajattelin ottaa jopa aikaa kuinka kauan tuon yhden sukan kutomiseen menee tunteja elämästä. Jaywalkerin kaivelin myös esiin, ostin pyöröpuikot kokoa 2 jotta voisin samaan aikaan kutoa Monkeyta ja Jayta, jälkimmäistä en saa edes aloitettua muutoin, on niin supertylsä malli.

Otsikon sana on varmaan "hoono soomi" mutta ostettua on tullut lankaa sieltä täältä. Tässä pientä kuvitusta aiheesta:

1542455.jpg

Menitasta löytyi Fabelia vain tätä väriä haluamastani kolmesta. Olin hieman pettynyt sillä langan hinta-laatusuhde (2,80e/50g) ja värikartta haluamassani väreissä olivat kohdillaan. Mutta eiköhän näillä pärjää sillä tuli ostettua myös:

1542434.jpg

Priiman alekorista (9e/100g) Opalia jota en ole ennen kokeillut. Tämä oli luokiteltu neon-väriksi mutta mielestäni tämä on "vain" kirkkaanpunainen. Näistä kahdesta lankaostosta tulee joulun fiilis, joten jättänen niiden kutomisen syksyyn, sillä seuraavissa paketeissa on jotain niin täydellisesti tähän ihanan keväiseen vuodenaikaan sopivaa etten meinaa pysyä housuissani niitä ihastellessani:

1542526.jpg

Ihanat Ilun paketit saapuivat taas todella nopeasti toimitettuna heti seuraavana päivänä. Katsokaa nyt kuinka nerokas ideakin paketeissa, lehtien sivuja teipattuna, sisällä silkkipaperiin käärityt ihanuudet. Ekologista, hauskaa, kaunista ja edullista, voisiko parempaa kombinaatiota enää olla? En näitä paketteja raatsinut kuitenkaan avata ennen kuin fiilis siihen oli kohdillaan, ja tänä lauantai-aamuna se H-hetki viimein koitti:

1542820.jpg

Olo paketteja avatessa oli kuin lapsena jouluna ja kamera oli heti kaivettava aamiaispöydän auringonvalossa esiin. Kuvaajana en nyt ihan parhaita otoksia saanut mutta näistä nyt näkee kutakuinkin mitä ihanaa sain. Ekat kaksi pakettia sisälsivät nämä lankakerät. Ihanoita lankoja nimeltä "En palvele enää huonoa isäntää". Hih, osuu mulle kuin nyrkki silmään niin nimensä kuin väriensä puolesta. Värit eivät ole kuvassa yhtä voimakkaita kuin oikeasti. Tuo vaaleampi lanka on merinovillaa, ihanan pehmeää ja ohuempaa kuin yksikään lanka ikinä minulla. Saa nähdä mitä tuosta 1500m:n pätkästä saan aikaiseksi. Tummemmasta sukkalangasta tulee "yllättäen" sukat, malli on vielä päättämättä.

1542872.jpg

Ja tässä kolmas paketti. Keltainen lanka on kauan ihailemani "Here Comes the Sun". Ihanan aurinkoinen väri on himoittanut pitkään, ja nyt kesäauringon kunniaksi ostin sen, sukkaa pukkaa tästäkin. Kuin myös toisesta pidempään himoitsemastani langasta "Kevään ensi kukkanen", joka osoittautui vieläkin ihanamman väriseksi kuin otaksuin, keltainen on todella voimakas ja sopii lempiväriini turkoosiin täydellisesti.

1542879.jpg

Neljäs ja viimein paketti sisälsi nämä. Kauniit ja hauskat pingottimet, olen niin onnellinen näistä. Rahaa meni kuin roskaa kaikkiin näihin ostoksiin mutta olisi se turhempaankin voinut mennä. Näitä lankoja ja värejä kun ei ihan joka paikasta saa ja nyt on tekemistä ja iloa pitkäksi aikaa. Mahtavaa Ilu, kiitos!

(ai niin, yksi ihan pieni kerä on vielä tulossa.. Sitten ei enää lankaa puoleen vuoteen, eihän? Eieieieieieiei... :P )