Muistanetteko tämän? Purkutuomio tuli sillä jälki oli liian tiukkaa ja kuvio ei näkynyt tuolla langalla mielestäni kivasti. Joten aloitin jotain ihan muuta kesän kunniaksi...

1493625.jpg

Ja tässä ne ovat viimein valmiina, monen monituista kesän vaihetta kokeneena. Alkaen juhannuksena tapahtuneesta lankakerän järveen pyörimisestä teltta- ja ulkomaan reissujen kautta kotimaahan ja lääkärin vastaanotolla viimeinen varvas ja viimeistelyt aivastellessa. Sairaslomalla tuli sitten vietettyä kesän viimeistä päivää puistossa ikuistaen nämäkin:

1834429.jpg

1834430.jpg

1834431.jpg

1834441.jpg

Ohje: Hyvän olon neuleet, Varvassukat
Mallineule: Monkeys - omat sovellutukset kantapäässä, kuvio jatkuu kantaan asti, ranskalainen kantapää ja jalkaosan alkuun kudottu nurjaa 8 kerrosta (sama määrä kuin Monkeys kuvion reunassa)
Lankana Ilun Handun raparperitaivas, puikot 2mm addit, langan menekki 60g

Kivat tuli vaikkakin aina olisi jotain inisemistä. Vaan en nyt inise. On jo käytetty paljon vaikka kesä vetelee viimeisiään. Tällainen on myös kovasti edennyt vaikka piti saada keskeneräistä valmiiksi ennen uuden aloittamista. Joopajoo, ei vaan voinut vastustaa kiusausta... ;)

1834439.jpg

Ja tällaista on tullut ostettua... *tuhma minä...

1834432.jpg

Fabelia ja niitä Ilun ihanuuksia taas... Nyt onkin jo syys toden teolla tullut joten enköhän minäkin palaile ruotuun. Kiitos kaikille kommentoijille ja blogin merkanneita. Yritän olla paremmin kehujenne arvoinen vastaisuudessa. ;)