Ihan hirvittää miten en saa aikaiseksi tämän blogin päivittämisiä nykyään lainkaan. Arkeni on ilmeisesti aivan liian hektistä ja stressaavaa jotta jaksaisin tätä blogia ylläpitää, sillä ainoat hetket kun täällä jaksan raportoida jotain, on sairas- tai kesälomilla. Ja nyt olen sairaslomalla otsikon mukaisesti...

Olen pitkästä blogitauosta huolimatta neulonut koko ajan pikkuhiljaa mutta ongelmani on se että väsään aina monta työtä samaan aikaan joten mistään ei meinaa tulla mitään valmista. Jouduin myös käsien kipeytymisen vuoksi pitämään taukoa kutomisesta syksyn aikana sillä ajattelin että se on yksi osasyy kipuiluun. Vaan ei ollut, se on työperäistä selkeästi, sen on todistanut jo moni seikka lääkäriä myöten. Nyt kun olen sairaslomalla muista syistä, ei käsiäni ole pakottanut lainkaan vaikka olen kutonut enemmän kuin aikoihin.

T'änään ja eilen olen saanut jopa valmista mutta kamerastani loppui akku jotta pääsisin a. kuvaamaan b. siirtämään kuvia koneelle ja tänne. Ja mikä ikävintä, en etsinnöistä huolimatta löytänyt laturia mistään. Minne lie sekin hukkunut marraskuun alussa tekemäni Ruotsin reissun jälkeen.

Mutta ehdin juuri ennen sairaslomaa saada valmiiksi yhdet sukat ja kuvatkin ovat koneella. Joten tässä Gootti-sukat mukaellen Monkey-kuviota oman maun mukkaan!

2129925.jpg

2129945.jpg

2129951.jpg

2129989.jpg

 

2130012.jpg

Lanka Ilun Handusta "En palvele huono isäntää", 75% villaa, 25% polyamidia
puikot 2mm addit, paino 80g

Kutominen oli mukavaa, langan värit ovat mieleeni ja oli mukavaa säveltää kuviota omasta päästä, visio tietystä gootti-henkisyydestä oli mielessäni alusta alkaen. Mielessäni oli lempiarkkitehtini Gaudi ja Barcelonan ikuisuusprojekti Sagrada Familia monimuotoisuudessaan ja erilaisine vaihtelevine pintoineen. Monkey on kuviona jostain syystä minua loputtomiin miellyttävä joten sitä olen nyt runsain mitoin muokannut, seuraavissa kaksissa sukissakin. Olen siis tehnyt jo toisen valmiiksi ja toisesta puuttuu enää loppuosa. Niin ja huomatkaa ensin yksi kappale molempia ja sitten vasta parit niille... Sama juttu on tapahtunut lapasen kanssa. Ja nyt kun se yksi kappale on valmis niin haluaisinkin tehdä lapaseen samaa kuviota kuin juuri valmiiksi saamaani Esther pipooni.

Tässä vielä vilautus jo valmiista huivista kuvattuna marraskuun ensimmäisenä päivänä auringon valon pilkahtaessa. Ko huivi on tuossa juuri pingottumassa ja päässee jo tänään käyttöön samanvärisen pipon kanssa jahka saan langanpätkät pääteltyä. Vai onko tämä päässäni keikkuva härpäke myssy? Mitä eroa pipolla ja myssyllä on? Mutta myssy on siis valmis, huivista täytyy päätellä langat ja sitten vaan kietaisemaan kaulaan matkalla äidin luo.

2129968.jpg

Lankana Florica ja mallina Shetland Triangle, kuvia lisää jahka niitä saan otettua ja ladattua... Nyt en enää lupaile mitään blogini päivityksestä. Täydentelen omaa tahtiani ja toivon että jotkut jaksavat näitä tekeleitäni käydä silti ihmettelemässä. :)