Dadaa, tässä joulusiivousta vältellessä onkin paras hetki alkaa päivittämään blogia muutamalla tuotoksella. Eli tässä lupaamani kuvat Shetland Triangle-huivista sekä mainiosta Esther-piposta jonka löysin Weird Rock Starin blogista http://weirdrockstar.blogspot.com/. Molemmissa väreinä leijonankeltainen. Hiukseni ovat kokeneet suuren muodonmuutoksen vaaleasta joulunpunaiseen parissa kuukaudessa, siitä saatte tällä erää myös vilauksen kun kerrankin pyysin jotakuta kuvaamaan tuotoksiani päälläni. Joten luvassa on otsikonmukaisesti mainio väriyhdistelmä ketsuppia ja sinappia... Lisäksi tässä pääsette näkemään viimein valmiiksi saamani Little Pumpkin-sukat, en tiedä annanko lahjaksi vai pidänkö itse, tekisi mieli värjätä nämä murretumpaan sävyyn, jos vaikka keittäisi teessä? Onnistuisikohan se? Osaako joku sanoa?

2166186.jpg

2166171.jpg

Shetland Triangle -huivi Wrap Style kirjasta. Tässä pingoitettuna alla käytössä.
Lankana Novitan keltainen Florica, 105g, eli kolme kerää meni. Lankaa on jäljellä 35g joten mystisesti on kadonnut 10g lankaa kutoessa... Hmmm. 
Mallikertaa tehty 12 kertaa, puikot olivat muistaakseni 4,5 pyöröt.
Aloitin nelosilla mutta tulos oli liian kireää. Oikein paljon pidetty jo, ulos en lähde ilman sitä lainkaan.

2166130.jpg

Kehno yritys kuvata itse. Huomatkaa poikaystäväni taustalla... :D

2166144.jpg

Sitten äitini avustuksella tällainen kuvatus. Kyllä naurattaa.

2166153.jpg

Ja takaa vielä niin näkee kivan kuvion.

Myssy Esther http://weirdrockstar.blogspot.com/2008/09/esther.html
Lankana keltainen Mambo 100g, puikot 6 ja 8
Jouduin säätämään omiani sillä halusin resorista vähän pidemmän (tuli paljonkin), tein sitä siis 8 krs, sekä loppuvaiheessa jouduin purkamaan ja kutomaan uudestaan kavennuksia että lanka riittää sillä olin päättänyt että lisää en lankaa osta. En ollut varma miten langankierrot pitäisi kutoa mutta en halunnut liian reikäistä pipoa noin paksusta langasta joten kudoin ne kiertäen. Ja tämäkin kuluu jo kovasti käytössä vaikka vesisateella ei ehkä ihan parhaisiin ominaisuuksiin yllä.

Lopuksi vielä tuunaamani kaulakoru ruotsin tuliaisiksi ostamastani kaulakorusta.

2166239.jpg

Tykkään tästä paljon ja ajattelin alkaa tuunaamaan muitakin koruja kaikesta turhasta rojusta mitä on kertynyt vuosien varrella. Hauskoja ideoita saa kun antaa mielikuvitukselle vallan.

Garderoobi kierrättäen -kampanjani ei ole sen sijaan kovin onnistuneesti edennyt. Ensin ostin Tallinnasta koltun ja 2 kerää merinovillaa lapasiin jotka on ihan pakko saada kun oli niin nappiväri minulle. Kolttu oli ostettava sillä avaimeni unohtuivat kotiin enkä tiennyt milloin pääsen kotiin (omituinen selitys mutta sillä hetkellä se oli ihan relevantti). Sitten kävin vielä Ruotsissa ja vielä oudommasta syystä jouduin siellä ostamaan vaatteet oopperaa ja kotimatkaa varten. En edes viitsi alkaa selittämään. No, olenpa tässä jouluostoksilla joutunut itseäni lahjomaan kirjojen lisäksi paidalla. liivihameella ja kengillä, alennusmyynnistä kun ihanat sain. Vagabondin kengät olivat kyllä erittäin hyvä löytö sillä niiden lesti on aina ollut paras ja olin ko. kenkiä kuolannut jo alkusyksystä. Plus ne ovat erittäin käytännölliset. Eli juuri sellaiset jotka muutenkin tarvitsin. Lankoja on tullut myös hieman ostettua, alennusmyynnistä ja alpakkaa. Nyt kun saisi joulunpyhinä niistä kudottua yhtä sun toista. Yksi kerä menee lahjaksikin pienelle kutojanalulle. Ei ehkä omena ole kauas puusta pudonnut... ;) Ihanan villaisen lämpöistä joulua kaikille!