Tässä pari kuvaa harmaasta hullutuksestani, epätarkkuus on tarkoituksellista (hehee, joopajoo...). Mario-myssy on laukaissut minussa harmaan himon jota olen nyt Garberoobia kierrättäen -kampanjaani vastaisesti tyydyttänyt erittäin hyvillä 75% alelöydöillä, sekä parilla hupaisella pinssillä.

Kutomukset ovat edistyneet mukavasti, Esther-pipo no 2 valmistui yön tunteina, tällä kertaa lähes ohjeen mukaisesti. Siihen ja Esther ykköseen on lapaset suunnitteilla, ja monia muitakin tekeleitä pitäisi saada puikoille. Sain oikein kunnon tilauksenkin eilen, ja poikkeuksellisesti kiinnostuin siitä vaikka periaatteessa en tee tilaustöitä. Tällä erää työlle on monta motivaatiota, joista yksi on luomisen vapaus. Olen saanut melko tarkat verbaaliset tyylikuvaukset jotka todentotta ilnspiroivat minua toteutukseen, joka on vapaa. Olen nuorena halunnut vaatesuunnittelijaksi ja nyt huomaan että suunnitteluminäni alkaa kyllä vahvasti heräillä henkiin neuleiden saralla nyt kun ohjeita tekemällä on oppinut yhtä sun toista osaamista. Saas nähdä tuottaako tämä millaista tulosta vai iskeekö se neuleplääh jossain vaiheessa. Nyt odottelen into piukeana Tallinnan matkaa ja sieltä teen todennäköisesti hankintoja yhteen sun toiseen projektiin.

Vogue Knitting eli nykyään se Designer Knitting tuli nimelläni varaukseen Stockalle. En sitten kuitenkaan lunastanut sitä sillä siellä oli oikeastaan vain yksi ohje joka kiinnosti toteutukseen asti eli palmikkosormikkaat. Edelleen jos joku omaa tutun jenkeissä tai Kanadassa niin olisin iloinen jos saisin sitä kautta tilattua 2 edellistä numeroa jotka ovat saatavissa netistä, mutta vain noihin kahteen maahan. Kaikki kulut tietysti maksaisin ilomielin. Saa ilmoittautua auttamaan. :)