Tapojani noudattaen polkkaan sitten samaan syssyyn peräkkäisinä päivinä viikkojen hiljaiselon jälkeen. Toipilaana olo ja kolea keli edesauttavat asiaa. Eilen illalla kaivelin lankavarastojani ja hups, sieltähän löytyi jo unohtamiani aarteita. En ole kovin loistava lankakerien (tai minkään muunkaan) kuvaaja, mutta näpsäisin pari kuvaa lankashoppailuistani, jospa saisin pontta niiden puikoille hyppäämiseen tästäkin.

1247146105_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä kuvassa toissapäivänä ostamiani Novitan Bambuja Anttilan alesta ja Tarjoustalosta löytämääni uutta Nuotio nimistä Puro-lankaa, sekä aiemmin ostamani punasävyiset Fabelit Menitasta, Sukkis-bambulanka Tikkurilan Villivilla-kaupasta ja Online Villamokasta Hämeenlinnasta. 

1247146128_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ilun ihanuudet, joista yksi vyyhti on jo viime kesän ostoja. Näiden olemassaolon olin jo unohtanut! En käsitä miten niin pystyi käymään. Pikkasen lohduttaa nämä vyyhdet juuri nyt, sillä minä monen joukossa missasin aamupäiväisen Ilun kotimaisten lankojen myynnin. Mahtavaa että Ilu on teettänyt langat lähitilansa lampaiden villasta. Tuollaista toimintaa mielellään kannattaisi, toivottavasti projekti jatkuu pian ja me muutkin saamme toivomamme vyyhtemme.

1247146143_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Novitan tehtaanmyymälässä Larussakin tuli ensimmäistä kertaa piipahdettua ja nämäkin jo unohtamani jämäkerät alelaarista tarttuivat mukaani... *silmienpyörityksiä. Noh, molemmat Mambo ja Teddy lakkautetaan joten for old time sakes ostin molempia kun vielä nämä kivat värit olivat jäljellä. Mukaan tarttui tuolta pariksi beigelle Tenneseelle ruskea joka sekin oli alessa sopivasti. Tuloshan on edellisessä polkkauksessa esitelty Tennesee raitapipo.

Eilen aloitin 50 Villapeikkoa -blogin innoittamana viimein omat Noro-raitasukat. Pohkeeni eivät ole ihan kapeimmasta päästä joten ajattelin noudattaa Hyvän olon neuleiden polvisukkaohjetta ja samaan syssyyn opetella Magic Loopin. Meinasin olla ahne ja tehdä Loopilla kahta sukkaa samaan aikaan mutta onneksi järki tuli käteen enkä lähtenyt tekemään kerien molemmista päistä sillä Noro takkuuntuu aika tehokkasti toisiinsa jo näinkin. Keriähän olisi voinut mutta minähän en moista tee ellei ole pakko. Nyt hieman epäilyttää että ohjeen mukainen 84 silmukkaa on sittenkin liian lörö ja sukat valahtavat nilkkoihin. Saattaapi siis mennä purkuhommiksi tuo aloitus. Väriyhdistelmäkin on aika karmiva. Vai mitä sanotte sähkönsinisen ja herneenkeitonvihreän yhdistämisestä toisiinsa? Puistattaa ja naurattaa mutta luotan että värien liukuessa nuo oudommat yhdistelmät eivät enää näytä hassummalta, kokonaisuus ratkaisee. Näihin sadepäivän kuviin ja tunnelmiin päätän täältä Pasilas... ei vaan ihan kotoa. :P