Jo perinteekseni muodostunut polkkaamisrypäs kipeänä jatkuu jälleen. Kevät ja flunssa on täällä tänään joten aikaa riittää neulomiselle ja blogin päivittämiselle. Flunssaa uhmaten auringonpaiste kutsui minua tänäänkin ulos, tällä kertaa tajusin sentään jättää pyörän kotiin. Eilen en tajunnut, ja arvatkaas vaan kuinka kipeä olo olikaan "pienen pyörälenkin" jälkeen.

Tänään rannalla istuskellessa nappasin pari kuvaa tekeleistäni. Piposta raportoin aiemmin talvella, en ollut varma puranko sen, ja teenkö ohjeen mukaiset tupsut, enkä saanut kuviakaan onnistumaan. Tänään sitten päätin että tupsut saa jäädä tekemäti, päättelin viimeisetkin narunpätkät ja pistin pipon päähän. Kaulassa olevan baktuksen olen täällä esitellytkin ennen.

Pipo: I heart pom-poms, uskomatonta mutten löytänyt ohjetta enää mistään netistä joten en voi linkittää sitä tähän. Jos joku tietää mistä löytyy niin kommenttilootaan saa laittaa linkkiä! ;)

Lankana Stepmannin paksua liukuvärjättyä villaa, ostettu Karnaluksista, menekki n. 2 kerää, puikkokokoa en muista, olisiko olleet 5 luokkaa? Tein ohjetta hieman pienemmällä silmukkamäärällä (88s) ettei taas tulisi liian löröä pipoa, ja tämä on just passeli. Ajattelin soveltaa tätä ideaa kesäpipoon, on jo valmiina idea viime kesältä kesken jääneeseen pipoon jota olen edestakaisin kutonut ja purkanut.

Otin mukaan myös edellisessä postauksessa esittelemäni lenkkimohairista värkätyn huivin jotta saisin paremman kuvan jossa tuo väri näkyisi paremmin. Eli näin kirkas tuo huivin väri on auringonvalossa!

Mukanani kulkee aina myös kutimet minne ikinä menenkin, ja niinpä tänäänkin rantakivellä istuskellessa kudoin tätä Kirjo-Pirkan lankaa. Tästäkin oli pakko napsaista kuva ja kun vertaa 2 postausta aiempaan kuvaan niin huomaa taas kuinka paremmin värit toistuvat auringonvalossa. Ihanaa kun kesä tulee ja sitä myöten paremmat kuvatkin!