Tänään sain kuin sainkin ensimmäisen ihkaoman tiskirättini valmiiksi rannalla jälleen ollessani, muillehan olen jo näitä Novitan Bambu-lankaisia saman mallisia (Be my valentine -dishcloth) tehnytkin. Enhän tätä pientä väsynnytkään kuin melkein vuoden. Kai. Saapi nähdä miten tämä käytössä sitten toimii.

Eilen sain kesäpipon valmiiksi Dropsin Muskatista. Mallikuvio on muokattu Weirdrockstarin Esther-piposta kesäiseen muotoon. Tänään oli pipa käytössä mutta kuvat jotka rannalla otin se päässäni ovat kammottavia. Osasyynä on bad hair day -kampaukseni, saparot jotka pullottivat korvien takana ja saivat muutenkin rumat kuvat vieläkin kamalammiksi. Voi huokaus. En tietenkään huomannut tätä kuin vasta kun latasin kuvat ruudulle. Rajallinen kärsivällisyyteni ei malta kuitenkaan odottaa parempaa tukkapäivää ja uutta kuvaussessiota rantakivillä, joten iltahämärissä nappasin koti-ikkunani äärellä lisää kuvia tukka auki. Jo näyttää paremmalta. Ehkä se hämärä ja pimeys vaan pukee rumia. :P Joten koittakaa kestää epäselviä kuviani - itse kestän koska muuten tiedän että tämän blogin olemassaolo lakkaa. En vain kertakaikkiaan ehdi/jaksa/kiinnostu tämän parempien otoksien jahtaamiseen. 

Aloitin tietysti saman tein uuden kesäneuleen (sen sijaan että keskittyisin muihin keskeneräisiin) paksummasta langasta, onpa ilo välillä kutoa paksuilla puikoilla kaiken nyhräämisen sijaan. Tulosta tulee nopsasti ja on jo pälkähtänyt päähän että pitäisi saada lisää vastaavaa lankaa erivärisenä, hmmm... Kaapit pullottaa lankoja mutku just sen tyyppistä lankaa ei tietenkään ole mitä haluaisi. Huokaus jälleen. No kunhan saan tämän ekan version ensin valmiiksi. Tässä kuvat: