Lanka Priimasta ostettu luumunruskea CCH (tms) puuvillalanka, puikot 2,5

Malli omasta päästä improvisoitu, tarkoituksena oli tehdä tästä ihan oikeasti vähän kapeampi smurffimainen muoto joten en resorin jälkeen tehnyt mitään lisäyksiä. Voisin kuvitella että pieni pingotus tekisi terää silti, jo ihan mallikuvion selkeyttämiselle.

Tätä tuli rakennettua kuin Iisakin kirkkoa, ensin jouduin purkamaan alun resorin suosituspuikkokoon 3:n tehdessä liian löröä jälkeä. Sitten kun sain kerran jo pääteltyä pipon, totesin sen olevan liian lyhyt ja kavennusten liian äkkiväärästi toteutettu. Joten purkuun vaan ja lisää mittaa ja loivempi kavennus. Mutta nyt saa olla, saapi nähdä löytääkö tämä paikkansa pipokulutuksessani vai jääkö tämä niiden muiden onnettomien joukkoon joita pidin kerran ja sitten en toiste. Tämä ainakin kävisi väriensä puolesta ekaan Multnomah-huiviini joten ehkä syksyllä? Juuri nyt inspiroi kirkkaammat värit arkikäytössä, ja näillä helteillä ei paljoa pipoa huvita hikiseen päähän vetää. Paitsi korkeintaan suojaamaan auringonpistokselta.

Puuvillapipoja on nyt piisannut kyllästymiseen asti, en ehdi edes käyttää kaikkia jotka omistan, osasta en edes pidä lainkaan, mutta silti ajattelin vielä yhden pykäistä tästä samasta langasta erivärisenä. Hieman hirvittää ohuen langan neulominen, olen melkoisen kyllästynyt siihen liittyvään hitaaseen etenemiseen. Mutta enköhän vielä yhden pipon jaksa väsätä. Sitten voisikin siirtyä talvisiin tamineisiin ja paksumpiin lankoihin.