Tänään ei enää tarvinnut manailla sitä ettei laittanut sandaaleja jalkaan vaikka hieno päivä olikin ja tuli ulkoiltua kaiken muun hääräämisen ohessa pariinkin otteeseen. En millään muotoa ole syysihminen mutta onneksi pari asiaa auringon lisäksi piristi syyskuista melankoliaani. Kävin jälleen Priiman neuletapaamisessa, jossa kerimiskone oli muuton jäljiltä löytänyt viimein paikkansa liikkeessä, joten kerin arpajaisvyyhteni eli Rancot. Hassua on aina se kuinka erilaiselta lanka näyttää monivärisenä vyyhdellä ja kerällä. Yritin ennen tapaamista päättää mitä lankaa ottaisin mukaan ja mitä mallia siellä väkertäisin mutten tullut taaskaan hullua hurskaammaksi joten päädyin nappaamaan pari korkkaamatonta kerää sekä keskeneräisen ja ufoutuneen Laminarian mukaani. En edes kuvitellut alkavani sitä kutomaan mutta kun olin syönyt eväitä (Raijan manteli-juustoleivät, namnams!) juonut kahvia, lukenut lehtiä ja istuskellut aikani, alkoi kädet kaivata tekemistä joten kaivoin tekeleen esiin. Ja jännä juttu oli se että vaikka itse olen sekä lankaan että malliin jokseenkin kyllästynyt niin kanssasisarten ihastelut ja kyselyt saivat itsenikin innostumaan jälleen tuosta mallista! Eli jos neuleplääh iskee niin otan työn jatkossakin tapaamisiin mukaan. :)

Tapaamisessa tuli taas juteltua vaikka mistä, ja jopa neuleasioista, itse ajattelin skipata viikonlopun käsityömessut Wanhassa Satamassa, mutta menen sen sijaan Ogelin tapaamiseen. Soukan Menitassa olisi myös tapaaminen mutta en ehdi taaskaan sinne. Ogeliin on niin kiva mennäkin kun pääsen nykyään kotoa vartin pyöräilyllä perille. Keskusteluissa tuli myös ilmi seuraavanlainen projekti lankakomero.blogspot.com/ - tähän ajattelin osallistua, sillä vaikka edellinen kevätpäiväntasaushuivi on yhä kesken niin nyt taitaa tällainen "jotain ihan muuta" projekti olla enemmän kuin paikallaan. Eli koska en pysty päättämään lankaa ja mallia niin ehkä on hyvä että joku päättää mallin ja minä vain valitsen langan edes tietämättä mitä siitä tarkkaanottaen tulee? :D Nyt kun vielä osaisi päättää että mikä lanka olisi paras vaihtoehto. Runsaudenpulaa pukkaa pahasti. Sopisikohan siihen Ranco mitenkään....? Hmmm...

Kuvia ei valitettavasti ole laittaa vaikka kamerassa olisi. Mutta piuha yhä puuttuu nykyisestä kamerasta (Panasonicin Lumix) ja vanha kamerani (Canonin Ixus) ei suostu enää uudella kameralla otettuja kuvia siirtämään vaikka vanhalla (nyt jo hukkuneella) muistikortilla suostui. Yritän huomenna kysellä jostain kaupasta josko johtoa saisi jostain kohtuuhintaan ostettua sillä tämä on aika tyhmää että voi ottaa kuvia muttei saa niitä käyttöön. Jos jollakulla olisi kyseisen kameran piuha käyttämättömänä niin saa ilmoittaa! ;)