Sään haltijat eivät kuunnelleet toiveitani, tänään on niin inhottava syyskeli kuin ikinä voi olla, yyh, en tykkää yhtään. Tekisi mieli vain painua talviunille ja herätä keväällä, oi miksi, oi miksi en ole syntynyt karhuksi? No ei auta kuin kestää taas kuin nainen. Onneksi on nyt yhtä sun toista kivaa tulossa lähipäivinä. Poikkesin vain kertomaan että maanantaina pääsen pitkästä aikaa pikareissulle Tallinnaan. Tarkoituksena ei ole lankakaupoissa paljoa juosta mutta parissa ehkä kuitenkin. Pronksin uusi sijainti täytyykin selvittää ennenkuin lähden, jos siinä sitten ohikulkiessa piipahtaisi... Olisiko kellään suositella Tallinnassa jotain ruokapaikkaa? Ja muutakin saa suositella! :)

Ja huomista Nordian tapaamistakin odotan innolla vaikka jos sää on tällainen niin saattaa olla että pyöräillen en viitsi sinne mennä. Kaveri vinkkasi että sinne on tullut semi-solideja sukkalankoja! Jotain rukouksiani on siis selvästi kuunneltu, aika monesti olen tainnut aiheesta maristakin. Huomenissa saattaa siis joutua tuollaiseen kerään sijoittamaan pennosiaan... Luxorissa näyttää olevan minun makuuni mukavia värejäkin.

Kuvia ei vieläkään ole - eikä tule, en tuonne vesisateeseen todellakaan tänään viitsi aikeista huolimatta lähteä piuhaa hakemaan kun ei kaupungille nyt mitään muuta tärkeää asiaa ole. Joten sitä odotellessa että sään haltijat ja mieliala suosii kauppoihin lähtöä.