Hellurei vaan taas pitkästä aikaa! Syy pitkään blogihiljaisuuteen johtuu yhä pääasiassa kameraongelmista, eli vaikka kameraan löytyi piuha niin kuvia ei saa siirrettyä. Yhtä ja toista kutomusta on valmistunut ja kuvattukin mutta en koe mielekkääksi blogata ilman kuvia.

Päätin nyt kuitenkin lyhyesti ilmoitella olevani hengissä ja samalla polkata lyhyesti keskeneräisistä töistä. Kuvasin kesällä muutaman sukan tekeleen mutta niiden bloggaaminen jäi. Olen nyt vuodelevossa enempi vähempi pidemmän periodin joten olen entistä innokkaammin kutonut tuntitolkulla joka päivä. Travelling Woman-huivi on valmistunutkin mutta pingottamatta ja kuvaamatta. Nyt on samaan aikaan menossa puikoilla viime ja tällä viikolla aloitetut neljät sukat ja yhdet lapaset niistä langoista jotka ovat käytettävissä. Kahdet sukat ovat itselle, ja muut tulevat lahjoiksi rakkaimmilleni, harvinaista herkkua siis, yleensä neulon vain itsekkäästi itselleni. ;) Kaikki mallit ovat omasta päästä ja olen nyt opetellut kutomaan silmät kiinni. Tämä tapahtui tosin vahingossa. Hyvää jatkoa katulampun valossa mustien sukkien kutomiselle - juu, sitäkin on tullut viime viikkoina harrastettua!

Kesän keskeneräisyyksistä tässä vielä muutama kuva, sukkien mallit on Cookien A:n sukkakirjasta ja kaikki nämä aloitukset taitavat kohdata purkutuomion. Jostain syystä langat ja ohjeet eivät vain mielestäni millään kohtaa. Kumma juttu sinänsä sillä pidän kirjan ohjeista todella paljon enkä silti saa siitä aloittamistani sukista valmista millään.