Tässä esittelyssä jälleen Täti Vihreän asusteita. Hassusti vaan vihreä yhä viehättää neulomuksissa vaikka vaatteissani ei ole ko väriä näkynyt aikoihin vaikka siitä pidän. Vihreä onneksi sopii punaiseen tukkaanikin, joka alkaa kylläkin olemaan melkoisen haalean värinen jo nyt sattuneista syistä, eli uimahallin kloori teki hyvin nopeaan tuhojaan. Oppia ikä kaikki.

Ensimmäisenä esittelen piponi jonka aloitin muistaakseni viime talvena Liann Longadista ostetusta langasta Vogue Knittingin parin vuoden takaisella ohjeella. Kutoessa alkoi epäilyttämään hatun koko joka oli paljon isompi kuin ohjeen mallipipo. Sovittaessani tätä nyt talven alettua päähäni totesin että piposta on tulossa ihan naurettavan näköinen, päätin tapojeni vastaisesti purkaa sen ja kehittää oman ohjeen kivanväriselle langalle joka sopii loistavasti vihreän Laminaria-huivini pariksi. Pipoa ei tarvinnut sentään ihan kokonaan purkaa, resorin päätin pitää sellaisenaan.

Alkutilanne, pipon naurettava laajuus ei edes välity kunnolla. Kuviokaan ei oikein tässä langassa erotu. Nypyt ovat kuitenkin jo tässä olleet pop. Purkuun siis ja uutta mallia omasta päästä peliin ja tässä tulos:

Malli oma, palmikkoja otettu sieltä täältä, nyppypalmikot napattu lapasohjeesta. Novitan lehdessä oli myös nyppypalmikkopipon ohje mutten sitä ole vielä tehnyt, saa nähdä teenkö jossain vaiheessa.
Lankana jotain tweed-henkistä Tallinnan lankaa, puikkokoko olisiko ollut 4 tai 4,5, bambu-addit tiätty!
Kuvissa vilkkuu myös kävelykeppini joista tuli kumman rakkaat kapistukset melkein parin kuukauden käytössä. Melkein kuin lempiasusteet. Värikin sattui kohdilleen. :D

Ylipolvensukat Novitan Nallelangoista raidoitettuna, malli oma
Puikot taisivat olla 2,5, joten oli viimein tiheys kohdillaan, olen kutonut Nallea vyötteen mukaisella puikkokoolla hölmönä liian löröjä sukkia. Oppia ikä kaikki. Silti tuo yläresori löröttää tässäkin. Mutta lämmittävät mukavasti uimahallimatkoilla polvivammaisen polvia. Tämä kuva otettu kun vielä köpöttelin kahdella kepillä ähisten lumikinoksissa reilu kuukausi sitten. Nyt sentään pystyn jo kävelemään ilman keppejä, jiihaa!