Tatta-daa, historiallinen hetki on koittanut, sillä sain kuin sainkin kaivettua jo aikaa sitten ostamani muistikortinlukijan viimein esiin ja noukittua sillä kuvia tänne. Se toimii! Wohoo, fanfaareja kiitos!

Vuorossa on siis viime vuoden alun tapaan megalomaanista valmiiden töiden esittelyä syksystä tähän päivään. Aloitan nyt esittelemällä ensin vihreän Laminarian, joka valmistui lokakuussa neuletapaamisessa saatujen kommenttien innoittamana, huivin teon olen aloittanut jo helmikuussa. Tätä on tullut pidettyä tänä talvena enemmän kuin mitään muuta huiviani vaikka olen muillekin yrittänyt vuoronsa antaa.

Malli Laminaria Knittystä
Lanka liukuvärjätty vironvilla Sadamarketista, menekki jotain 150g-200g välillä
Puikot 4 pitsiaddit

Tässä vielä kuva huivista kaulassani. En osaa kääntää kuvia täällä enkä (yllättäen) jaksa/ehdi/viitsi pähkiä asiaa tämän enempää joten näillä mennään. Alkukankeus huivia neuloessa oli paha mutta valmis tulos palkitsee tekijänsä.Reunakuvioiden tekeminen on mielestäni hauskinta vaikkakin tietty aikaavievää kun silmukkamäärät lisääntyvät huimasti. Päättely onkin sitten aikamoista puurtamista ja aluksi epäilytti ohjeen mukainen nurjin silmoikoin päättely kovastikin mutta jotenkin tykkään lopputuloksena olevasta reunan rouheasta ulkonäöstä paljonkin. En kuitenkaan käyttänyt ohjeen mukaisesti päättelyyn kahta lankaa ihan vain laiskuudesta johtuen, minähän en ala mitään lankoja moista varten kerimään. Ja reuna on ihan tarpeeksi muhkea tuolla langalla noinkin joten en edes usko että se olisi ollut parempi vaihtoehto.

Eilen sain valmiiksi toisen samanmoisen huivin ja tänään pingotin sen. Sitten miettimään missä saisi huivin kuvattua. Onneksi päivät pitenevät jälleen, pystyn kävelemään viimein ja minulla on mahdollista päiväsaikaan kulkea ulkosalla etsimässä kuvauspaikkaa. Laminaria no 3 on jo suunnitteilla lahjoituksena saamistani langoista. Huivin lisäksi vuoden ensimmäisenä työnä valmistui  eilen huovutetut lapaset vol 5, niistä lisää tuonnempana. Elämä ei ehkä ole vuonna 2010 kohdellut minua silkkihanskoin mutta aion nyt ottaa kaiken ilon irti vuonna 2011 siitä mistä voin. Kuten neulomisesta ja kuvauspaikkojen metsästämisestä ulkosalla! ;)