Eräänä kauniina päivänä lokakuussa läksimme ystävän kanssa Tallinnaan, ja olipa taas mukavaa. Menimme tällä kertaa Tallinkilla, ja onhan noissa laivoissa ainakin hienot näkymät verrattuna Eckeröön. Ja kiva on kyllä että matka kestää vain 2 tuntia 3 sijaan, puhumattakaan että kun ekalla laivalla lähtee ja vikalla palaa niin aikaa Tallinnassa on ruhtinaalliset 12h! Kumma kyllä silti aika loppui kesken vaan eipä jalat muussina olisi yhtään enempää jaksanut kävelläkään. Karnaluksiin vein ystäväni ensimmäistä kertaa ja siellä hurahti kevyet 3 tuntia huokaillen ja ihmetellen runsaudenpulaa. Onneksi nostin vahingossa 100 euroa liikaa automaatilta sillä rahat olisivat loppuneet meiltä molemmilta muuten kesken.

Seuraava Tallinnan reissu on jo pian tulossa, ja sitäkin seuraava suunnitteilla. Olenko jo kertonut että tykkään Tallinnasta tosi paljon! ;)

Tallinkin Superstarin keulasta on huikeat näkymät:

Kävelimme Karnaluksiin (niinkuin aina teen) mutta tällä kertaa eri reittiä kaartaen omakotitaloalueen kautta, ja siellä olisi tällainen kiva kahvila-puoti, joku kerta menen matkalla Karnaluksiin käymään täällä, nyt kuljettiin vain ohi ja ihasteltiin.

 

 

Matkalla Karnaluksiin oli mielenkiintoisen näköisiä taloja, kuten tämä vinoon rakennettu omakotitalo:

Vähän matkan päässä hienostoalue:

Ja sitten vielä kummitustalo. Tämä talo olisi ollut myynnissäkin, harmi etten tajunnut ottaa yhteystiedoista valokuvaa, olisi voinut huvikseen tiedustella hintaa yms. Tästä ohikulkeissamme joku tallinnalainen mies sanoi meille taloa katsoessamme jotain, en kyllä ymmärtänyt mitä, enkä hämmennyksissäni tajunnut kysyä selvennystä kun herra jatkoi vain matkaansa.

Vanhassakaupungissa kävimme suosikkikahvilassamme, mutta tällainenkin löytyisi. Kyltti ei tosin mielestäni ole ihan kauhean houkutteleva, mutta sitäkin hauskempi!