Tässä vuoden viimeinen valmistunut työ. Joululahjaksi värkkäsin tämän vielä näin jäkikäteen, virkattu iltapuhteena to 29.12. töiden jälkeen. Kivaa ja nopsaa hommaa. Ja ekologista jämistelyä parhaimmillaan. Malli sovellettuna Jämälankakirjasta, langat olivat ohuempaa sorttia kuin ohje joten piti jatkaa vielä pari kerrosta omin päin.

Lankana erilaisia Nalleja yms samaa paksuutta suunnilleen olevia lankoja. Suosikkivirkkuukoukkuni no 3.

Puikoilla on monta työtä, osa enempi vähempi ufoutuneena ja suunnitelmia piisaa sitäkin enempi mutta en usko että valmista tulee enää tämän vuoden puolella. En varmastikaan ihan jokaista kesän ja syyskauden neulomusta saanut tänne postattua, tiedän että ainakin yksi kesän ja yksi syksyn muistikortti on läpikäymättä, mutta pääasiallisesti isoimmat ja miellyttävimmät/onnistuneimmat työt on kuitenkin nyt polkattu. Ennätysmäärä tuli tänä vuonna käsityön saralla rikottua vaikka luulin että töihinpaluuni hidastaisi tahtiani. Viimeisen 2 kuukauden säätila on ainoastaan aiheuttanut sen ettei esim huovutetut lapaset, joita meinasin tehdä lahjaksi, ynnä muut paksut kutomukset innostaneet tänä talvena verrattuna viimeiseen 2 vuoteen. Sen sijaan koruiluun siirtyminen on ollut uutta tänä ajanjaksona. Luvassa vielä yksi välipäiväpostaus, sitten tietokone ja netti muuttavat muualle ja mennään taasen harvennetulla tahdilla.

Edit: sain tilauksen vastaavaan patalappuun, eli vielä tänään meinaan samoista väreistä kutaista patalapun. Kiva että miehetkin osaavat käsitöitä arvostaa! :)