Ei mitään uutta auringon alla, neulerintamalla kaikki jatkuu kuin ennenkin vaikka hieman tahti hidastunut valmiiden neulomusten saralla. Viikot ja kuukaudet vierii tiuhaan, ja blogi on jäänyt paitsioon työkiireiden jaloissa. Hyvä kuitenkin että töitä riittää kun nyt niitä pystyy taas tekemään, mutta vapaa-aika on ollut kortilla. Lisäksi onnistuin hukkaamaan muistikortin lukijani muistikortteineen paikkaan X, joten kuvien siirto ei nyt onnistu senkään vertaa kuin aikaisemmin. Tietokone on sen sijaan viimein saatu kotiin mutta nettiyhteyttä en ole vielä ehtinyt hankkimaan. Jotenkin en edes haluaisi hankkia vaikka tiedän että moni asia helpottuisi sen myötä. Tuntuu vain nykyään että haluan elää elämäni livenä, en enää koneiden kautta. Oma bloggaamiseni on aina tähdännyt siihen että pistän itselle muistiin mitä olen tehnyt ja milloin ja säännöllinen päivitys on sivuseikka. Ei ole ehkä lukijaystävällistä mutta enempään en ehdi.

Sellainen kiva juttu kuitenkin että ehdin viimein piipahtamaan taas Tallinnassa uusien neuletuttujen kanssa viime la, ja löysin kuin löysinkin jo 2v himoitsemani Meite Muhu Mustrid -kirjan, oi onnea! Kyseessä oli viimeinen kappale joten paremmin ei olisi voinut sattua. En muista oliko alkuperäinen viroksi vai ei mutta tämä on englanniksi joten lukeminen on nautinnollista senkin puolesta. Paras käsityöalan kirja ehdottomasti, mahtava! Katsokaa näitä kuvia vaikka: http://www.google.fi/search?q=meite+muhu+mustrid&hl=fi&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=EfR2T7D0KeeJ4gSqhoCYDw&ved=0CCIQsAQ&biw=1280&bih=918

Toivottavasti pian onnistun ilahduttamaan tekeleideni kuvilla, sivupalkkiin päivitin valmistuneita töitä.

Keväänjatkoja kaikille, itse olen haltioissani valon määrän lisääntymisestä ja kesän lähestymisestä. Aivan kuten joka ikinen vuosi! ;)