Tänään onneksi punaposkeni tulivat saunasta ja ulkoilusta. :D Ja sain kuin sainkin edes sen ekan Jaywalkerin valmiiksi vaikka purkuhommiksi meni varvasosa kun en vaivautunut ensin lukea ohjetta kunnolla.. Joten kudoin liian pitkälle ja sitten ajattelin soveltaa Monkeysin varvasohjetta. Arvaahan sen miten siinä käy kun silmukkamäärät olivat aivan erit vaikka lanka ja puikot samat... Eli purkuun meni ja sitten ohje kauniisti käteen. Mielestäni oli kyllä outoa että etuosaa kavennettiin aluksi ainoastaan mutta ajattelin kilttinä tyttönä totella ohjetta yhden erheen jälkeen. En vieläkään tiedä teinkö oikein sillä ohjeessa olevat silmukkamäärät kavennusten jälkeen olivat mulla ihan erit. Sovellus kuitenkin toimi sillä sain kuin sainkin sukan valmiiksi. Silmukointiin paneuduin taas into piukeena kun toisen kerran pääsin sitä koittamaan, hienoa jälkeä tuli, hyvä minä! Nyt sitten Monkey no 2 puikoilla, ihanuutta...

Kuvailin tänään lankakeriä ja sukkia ilta-auringon paisteessa, saas nähdä osaanko niitä jossain vaiheessa laittaa tännekin jahka saan siirrettyä koneelle. Nyt yritän noita vanhempia tekeleitä tänne laittaa pikapikaa ennen nukkumaanmenoa että näette jotain konkreettista minunkin tehneen... ;) Mukavaa viikonalkua kaikille!

1406228.jpg

Perussukat omasta päästä vedetyllä resorilla jossa nurjat ja oikeat vaihtavat paikkaa n. 10 kerroksen välein (sukat toissä joten en voi tarkistaa). Lankana nallen maastovärjätty jonka ostin alelaarista syksyllä. Tykkään ihan himmusti. Vaakaa ei mulla vielä ole joten painoa en tähän saa, reilusti vajaa kerä kuitenkin. Lankaa olisi vielä 1,5 kerää, mitäköhän keksisin kun tuntuu että maastokuvio muuten vähän jo out. Vaikka toisaalta en kyllä paljoa välitä mikä on muodissa jos vaan itse tykkään!

1406233.jpg

1406238.jpg

Tässä Sauna -sukat omalla kantapään muokkauksella. Tuo takana oleva mallikuvio miellytti niin kovin että halusin sen jatkuvan alas asti. Nämä ovat ensimmäiset pitsitekeleeni joten olen todella tyytyväinen niihin pienistä erheistä huolimatta. Sukat kokivat kovia pitkin syksyä, puikot putosivat parikin kertaa joten sähläystä riitti kun noviisi yritti noukkia pudonneita silmukoita. Pitsiä tehneet tietävät että homma ei ole ihan helppo... Sen lisäksi sukat pyörivät valmistusvaiheessa punaviinissä (älkää kysykö..) joita sitten liuottelin puolivalmiina lankakerän kera parin päivän ajan useita tunteja erilaisissa nesteissä saadakseni tehokkaasti imeytyneen punaviinin pois villasta. Lopputulos on ihme kyllä melko hyvä. Itkua ja hammastenkiristystä näihin sukkiin kului siis kiitettävästi. Lankana alelaarista lehmuksenvihreää Nallea joka huusi minut nähtyään, ota minut, olen juuri sinun!

1406256.jpg

Perussukat, kirkkaanvihreä Seitsemän veljestä. Ai miten niin vihreä on yksi lempivärini? :P

Jep, ei kai tämä kuvien laittaminen ylivoimaista olekaan kun vaan viitsii alkaa laittamaan. Muut kuvat näyttää olevan kaikki vain kamerassa joten myöhemmin lisää. Nukkumatti kutsuu...