Heissulivei kaikille ihanaisen pääsiäsloman kunniaksi! Viimein sain aikaiseksi perustaa oman kudontablogin pitkän "pitäisi-pitäisi"-jahkailun jälkeen. Olen aina pitänyt käsitöistä, siitä asti kun 6-vuotiaana mummoni opetti niitä tekemään, mutta silti on ollut paljon jaksoja jolloin en ole niitä tehnyt. Viime vuosina on tuo neulomiskärpänen purrut aina vain pahemmin ja koen että pystyn rentoutumaan ja saamaan hyvää oloa lähes ainoastaan kutomisesta kun muu elo tökkii. Joten eräänlaista terapointia käsityöt minulle vahvasti ovat. Ja tästä blogini nimikin syntyi "pitkällisen" pohdinnan tuloksena. Joka siis kesti peräti noin 5 minuuttia kun viimein vaivauduin nimeä oikeasti kunnolla miettimään. Muumit ovat olleet lähes 20 vuotta minulle tärkeitä hahmoja joten melko luontevaa oli valita blogin nimeksi muumeihin viittaavaa nimi. Vilijaana on erään tarinan sivuhahmo ja oma elämäntilanteeni, ynnä muut monet yhtäläisyydet tähän hahmoon, saivat nopeasti päässäni leimahtamaan kombinaation joka kuvastaa niin minua ja harrastustani, kuin suhdettani siihen, enemmän kuin loistavasti! Vilijaanan Villaklinikka on siis syntynyt.

Tänne raportoin kulloiset kuulumiset neulonnan saralta, niin virheet ja erheet, kuin onnistumisen ylistykset ja ihkutukset. Valokuvaustaitoni eivät ole kummoiset mutta pakko alkaa silläkin saralla yrittämään kehittää itseään jotta blogiin saa tuotoksiaan esiteltyä. Tänään näyttää olevan varsin hurmaavan aurinkoinen ja keväinen keli joten yritän keskeneräisiä tuotoksiani mahdollisesti kuvailla. Ensimmäinen päivän polttava kysymys tosin juolahti jo mieleeni että mitenköhän ne kuvat sitten tänne saadaan? Varsinainen tekniikan ihmelapsi kun olen. Hah.

Puikoilla menee paraikaa keväisen värisiä sukkia ja huiveja, lisää raporttia kuvien kera kunhan pääsen jyvälle tästä blogihommasta paremmin! Ihanaista pääsiäisen aikaa kaikille!