Tällaiset seiskaveikan perussukat olen kutaissut vuosi sitten ja viime syksynä. Oli pakko laittaa tuo vihreäkin uudestaan kun sain siitä auringonpaisteessa kuvan! Turkoosi-limenvhreä raidalliset sukat ovat täydellisesti minun väriset. Kuva ei ole ehkä kovin edustava mutta siinä näkee että parvekkeellakin on tuo limenvihreä vallannut puutarhakalusteet.

1419192.jpg

1419367.jpg

On tää kevät vaan niin ihanaa aikaa valoineen päivineen. Ja mahtavaa että iltaisin on nyt valoisampaa vaikka tunti yöunista meni viime yönä. Latailin myös aiemmin ottamiani kuvia mutta ne onkin ihan kamalat verrattuna näihin auringonvalaisemiin kuviin joten jätän taasen niitten laittamisen toiseen kertaan tai sitten otan uudet kuvat luonnonvalossa myöhemmin.

Kutomukset eivät nyt kamalasti edisty mutta vähän kuitenkin. Monkeyta tuli tikuteltua busseissa ja junissa viikonloppuna yötä myöten joten se on nyt kantapää vaiheessa. Revontulen valmistumiselle sain puhtia kun näin netissä yhtä reikäisen mutta silti todella kivannäköisen harmaa-mustan huivin! Jotkut muutkaan eivät onneksi tajua ohjeita. Ja reikäisellä tarkoitan että lisäykset joiden ei ole tarkoitus tehdä pystysuunnassa vaakakuviota, tekevät sen kuitenkin. Silmukka olisi nostettaessa pitänyt kiertää. En tajunnut tuota ohjeista vaikka siinä reiästä tai sen puuttumisesta mainittiin. Nyt vain kevät on jo lähes tullut jotta ei taida täksi kaudeksi huivia valmiiksi tulla vaikka kolmet on puikoilla... Tosin Shetland Triangle saattaa sekä värin, koon ja mallin puolesta silti käydä. Saas nähdä jahka sen saan valmiiksi. Nyt taas mars nukkumaan jotta ehtii edes 6,5h vetää unta palloon...