Kutominen on nyt todella hidasta, sekä työ- että yksityiselämä vie kaikki mehut joten kudon rivin silloin toisen tällöin, yleensä bussi- tai junamatkalla pari kertaa viikossa. Ja illalla ihan pienen hetken ennen nukkumaanmenoa yritän silmät ristissä väkertää. Eilen illalla kun tulin junassa kotiin päin löysin Monkey-sukasta virheen ja meinasin mennä vahingossa pysäkin ohi. Viime hetkessä ryntäsin puikot vinksinvonksin sylissä junasta ulos ja toivoin ettei ihanaiset puikon pidikkeeni pudonneet junan lattialle. Eivät onneksi olleet pudonneet. :) Koska en saa mitään valmista saatte nähdä taas kuvia aiemmista kutomuksistani sekä keskeneräisestä virityksestä jossa näkyy myös mainostamani puikon pidikkeet. Jotka sain muuten lahjaksi arvonnasta Annelta, langan, addien ja palmikkopuikon lisäksi. Ihanat ovat ja niin hyvät käytössä.

1436742.jpg

Ihanat addit, ihanat puikon pidikkeet, ihana Fabel-lanka, ihana Monkey-malli ihanalla tiimalasikantapäällä. Voiko kutominen olla enää ihanampaa?:D

1423486.jpg

Perussukat, lankana roosa seiskaveikka, tehty talvella 06-07

1423487.jpg1423484.jpg

1423479.jpg

Peruslapaset, Roosa, Huurteisen sininen ja Petroolin sininen Teddy-lanka talvi 06-07

1423490.jpg

Peppi Pitkätossu-sukat, talvi 06-07, lankana Novitan moniraita Seiskaveikka

Toivottavasti tänä viikonloppuna nuo Monkeyt ainakin saisi valmiiksi. Nyt kaupoille, josko löytyisi keittiövaaka ja nuppineuloja. Sekä ehkä uusimmat muumimukit Anttilan tarjouksesta... :D Hajotin aamusella ihanan värikkään Primaveran mukini ja kokoelma väheni alkuperäisestä kuudesta jo neljään. :/ Täytyyneehän tuo menetys sitten korvata kahdella muumimukilla... Tosin se kutova pupu-mukikin himottaisi, josko sekin jostain tarjouksesta käteen jää! Viikonloppuja.