Viime aikoina elo on mennyt osaltani hieman raiteiltaan joten bloggaaminen ja neulonta on jääneet melko lailla enempi vähempi sivuun. Olen kuitenkin hieman kerinyt, hieman neulonut, kuvaillut välillä auringonpaisteen ja kevätsiivouksen innoittamana lankoja ja muita pieniä elämän iloja. Nyt yritän malttaa muutaman kuvan hakea lukijoideni iloksi koneelta.

1493614.jpg

Neulojan välineurheilua: Puikkokoon mittari parilla eurolla Tarjoustalosta. Pääni on niin laho että tuo on todella tarpeen. Lisäksi huomasin tarvitsevani 2,5mm puikot. Addien jälkeen Novitan pitkät sukkapuikot tuntunevat pöhköiltä käteen mutta kun ei muutakaan nyt ole saatavilla. Huomenna tosin ajattelin suunnata Helsinkiin Priimaan (jossa en ole ennen edes käynyt) sekä Menitaan haalimaan Fabelia. Alla oleva mytty on melkein valmis Shetland Triangle -huivi. Ehkei helteille ihan päästä ennenkuin se on valmis? Viimeistä kaaviota paraikaa nimittäin väsäilen.

1493625.jpg

Syy 2,5 puikkojen hankkimiseen on tämä tekele. Ilun Handun värjäämä lanka Raparperitaivas ei ainakaan mun käsialalla ja Pumpkins mallilla luonnistu kakkosen addeilla, tuli ihan liian tiukka. Enkä oikein tiedä onko tuo pätkärääkätty lanka tuohon malliin paras mahdollinen muutenkaan... Kuvio ei oikein tule parhaalla tavalla esiin. Mitäs mieltä te lukijat olette? Ehdotuksia sopivasta sukkamallista saa myös ehdottaa. Laine-sukat on ollut yksi vaihtoehto mielessäni.

1493633.jpg

Ja toinen Ilun Handun duunaama lanka on tämä Höstvisa josta olin ajatellut myös sukkaa pakertaa, olisikohan tämä parempi Pumpkins-sukkien vaihtoehto? Tästä nimittäin ajattelin alunperin Sukkalandian keltasävyisten Laine-sukkien innoittamana väsätä ko. Laine-sukat. Nyt en osaa päättää. Auttakaa!

1493647.jpg

Tässä eräs aamupalani, melko tyypillinen sellainen. Huomaako mitenkään että vihreä, turkoosi ja keltainen ovat lempivärejäni? :P Huomatkaa alla oleva uusi kirjava vahakangas, en ole vielä päättänyt tykkäänkö vai en, mutta vaihtelu toki virkistää?

1493642.jpg1493643.jpg1493646.jpg

Ja tässä Sauna-sukat kertaalleen auringonvalossa kuvattuna eri suunnista. Tein varresta ohjetta pidemmän, eli yhden mallikerran enempi. En nyt tiedä oliko se hyvä ratkaisu, sukat menevät makkaroille, mutta en tykkää liian lyhyistä varsista. On muuten yllättävän vaikeaa kuvata tuo kantapää, sain taiteilla tuolilla oikein akrobaatin ottein! :D Mahtavaa että nyt on kevät ja noiden sukkien aika. Kutoessani syksyllä oli mielessäni koko ajan kevät ja että korkkaan nämä sukat kun se tulee. Ja nyt se on täällä toden teolla! :)