Mahtavaa, dementia oli iskenyt ja hukkaamani Dropsin alpakka löytyi kuin löytyikin ihan kotoani. Tämän ilouutisen piristämänä saatte nauttia seuraavista kuvista jotka otin pari viikkoa sitten jo mutta en ole ehtinyt/jaksanut siirtää tänne.

1463190.jpg

Lankakeriä ja vyyhtejä joista on tulossa, menossa tai jo tullut jotain. Sukkalankaa, mohairia, alpakkaa ja lenkkimohairia vihreän ja sinisen eri sävyissä.

1463210.jpg 

Mohair joka yrittää muotoutua Kirittariaksi, Dropsin alpakka joka on viittä vaille valmis Shetaland triangle huivi sekä Austermann Step josta meinasi tulla Jaywalkerit mutta meni purkuun.

1463217.jpg

Tässä kuvassa on Garnstudion Fabelin pätkävärjätyt langat 2 kpl, joista pääsiäisen keltainen sai muodon Monkey eilen. Niitä tuli jo julkisesti ulkoilutettua illanistujaisissa ja sain paljon kehuja! :D Takana Turun käsityömessuilta käteen jäänyt keväänvihreä lenkkimohair ja etualalla Ilun pätkärääkkäämä pehmoinen sukkalanka Höstvisa.

1463288.jpg

Ja tässä kuvassa taas ne aiemmin esitellyt sukat seiskaveikasta, en vaan muistanu että olin ne kuvannut ennenkin näin ihanassa seurassa! ;)

1463304.jpg

Tässä sitten nyttemmin valmistunut Jaywalker jonka rykäisin kasaan saatuani ensimmäisen Monkeyn tehtyä. Tähän sukkaan iski paha toisen sukan syndrooma tuon mallin tylsyyden ja samaan aikaan hitaan valmistumisen vuoksi. Silmukoita on 76 eli 12 enempi kuin Monkeysissa ja sen huomaa kyllä. Kutominen kestää ja kestää. Malli on ihan kiva mutta en usko että jaksan tuota enempää kuin sen yhden ainoan kutoa. Ja senkin joudun vähän hampaat irvessä tikuttamaan. Hoihoi, haikailisin jo muita sukkia Ilun Handun kahdesta vyyhdistä, Höstvisa on tässä kuvassa alimpana ja toisena olisi Raparperitaivas josta en ole tajunnut ottaa kuvaa.

1463317.jpg

Ja tässä viime viikonlopun ostoni, muumimukit 2 kpl ja ihanan värinen tehosekoitin! Eikös olekin loistava syy ostaa moinen kone? ;) Huomatkaa kukkalasi jossa koneella tehtyä smoothiesia, naminami. Tänään onnistuin hajottamaan Nipsu-mukin, missäs se mun onni viipyy kun sirpaleita piisaa kalleista mukeista harva se päivä?

Huh, nukkumaan pitäisi mennä, huomenna alkaa taas ankea arki. Mutta josko jokin ilon hetki sieltäkin löytyisi?