Viimein ne on valmiina, Monkeysit olkaat hyvät! Elämääni ovat nyt värittäneet monet  vastoinkäymiset joista yksi on se että hukkasin eilen lähes valmiin Shetland Triangle -huivini Dropsin alpakasta... En jaksa uskoa että se löytyisi, harmittaa vietävästi. Onkohan tämä viimeinen merkki siitä että elämäni on muututtava? Mutta siitä huolimatta riemuitsen nyt siitä että nämä ovat viimein valmiit! Viikonloppua!

1457656.jpg

Ihana malli, kärki modifioitu omaan makuun jatkumaan.

1457658.jpg

Ekat silmukointini varpaissa Knitty.comista löytyneellä selkeällä ohjeella tehtynä http://www.knitty.com/issuesummer04/FEATtheresasum04.html. Mahtavaa olla itseensä näin tyytyväinen vaikka pienen virheen sainkin aikaiseksi kun aloin harmittelemaan hukkunutta käsityötäni ja keskittyminen hetkeksi herpaantui. Mutta silti oikein hyvä ensikertalaiseksi!

1457676.jpg

Tiimalasikantapää myös tehtynä ensi kertaa ikinä. Virhe on siinäkin mutta en murehdi moisia, sillä tykkään anyway!

1457686.jpg

Ja vielä kerran. Sanoinko jo että tykkään, ja ihana malli ja ihana lanka ja ihana väri? :P Garnstudion Fabel kyseessä, ihan paras mulle. Niin ja nämähän olivat minun ekat viimeisen päälle hienostelusukat ohuella langalla ja kakkosen addeilla. Tämä villitys tulee jatkumaan. Vaakaa minulla ei edelleenkään ole joten painoa en saa tähän vielä laitettua, lisään mahdollisesti ihan itseänikin varten jotta tiedän jatkossa kuinka paljon lankaa tämä syö. Kaksi vajaata 50g kerää kuitenkin muotoutui sukiksi.