... kun ei elämässä ole nyt muutakaan sisältöä oikein. Kuvia en saa näköjään millään otettua. Ei tuo keli innosta, ja yksin on paha pipoja omassa päässä kuvata. Odotan siis parempaa hetkeä jolloin kuvia sitten piisaa. Eli ei taaskaan kuvallista postausta sori...

Työn alle pomppasi viimein Jaywalkerin pari, olen saanut tikutettua jo yli kantapään. Tuo mallihan sai minut kyllästymään keväällä niin että meni yli puoli vuotta puikkoihin tarttumiseen. Malli ja lanka (Fabel) ovat kivoja mutta mallin kutominen tylsää.

Villamokasta tilaamani langat sain viimein haettua postista perjantaina, ja olen ollut niin ihmeen reipas että olen jo kerinytkin molemmat vyyhdet (mikä on iso saavutus sillä nurkissa on vyyhtejä vuoden takaa kerimättä...). Langoille on jo suunnitelmat, toinen suunnitelma tulee omasta päästä kun en mistään löytänyt hakemaani mallia muuta kuin kuvien muodossa. Ilahduttavaa onkin huomata edistyneensä neulontatekniikoissa sille asteelle että jos ohjetta ei löydy niin pystyy jo itse sen mallin hatusta vetäisemään. Olen kuitenkin asettanut itselleni ehdon että Jaywalkerit on saatava valmiiksi ennenkuin hyökkään ihanien uusien lankojen kimppuun (2mm additkin ovat niissä kiinni, hyvä niin). Perhoslapasia tikuttelen sitä mukaa kuin ehdin/jaksan. Ne vaativat kuvioineen aika tarkkaa keskittymistä joten niitä ei ihan joka tilanteessa pysty värkätä. Mutta ensimmäinen lapanen on valmis ja toinen puolivälissä. Josko viikonlopuksi saisin ne tehtyä?

Miljoona muutakin UFO:a ja kerää olisi odottamassa vuoroaan mutta nuo nyt on vaan pakko ensin rykäistä kun on into niin piukeena juuri nyt. Ja kertoisiko vielä joku mikä on FUFO?

Ai niin, ja valmistakin on tullut: Vihreät Teddy-lapaset (päättelykeijua tarvitaan) sekä yhdet sukat kombinaatiolla Ilun lanka ja Monkey-kuvio (kuinka yllättävää?). Täytynee piakkoin ottaa kuvia, näitähän tosiaan alkaa olemaan aika paljon....

Ai niin no 2, osaisko joku kertoa löytyykö jostain Mamboa vielä harmaana/vihreänä/liilana kun lähikauppakeskuksessa oli vain keltaista (jota ostin kerän lapasiin)? Niin ja alueena pääkaupunkiseutu akselilla Helsinki-Vantaa. Olen kiitollinen tiedosta, ja jos tiedossa vielä hintakin niin sitä suuremmalla syyllä!