Ja kas, tässä se viimein on kuvan muodossakin, vaikka on päässäni keikkunut jo kuukauden päivät. Kuvieni laatu ihan nolottaa kun luen huippukuvia omaavien blogeista kuinka heitä harmittaa kuvien laatu joka mun silmissä on moitteeton ja täydellinen (Siis mitä ihmettä???). Yritän olla kuitenkin ajattelematta asiaa ja ottaa tämän bloggailunkin harrastamisen kannalta sekä sellaisena muistikirjana (itsellenikin) neulomiseen liittyvistä asioista.

Tänään sain viimein Perhos-lapaset valmiiksi, niistä sitten lisää jahka kuvaustekniset toimenpiteet saadaan jossain vaiheessa suoritetuksi. Toiset sellaiset pitäisi kai väsätä mutta heti perään en jaksa. Kirjoneuleihin sain nyt pienen pureman, niitä tullee jatkossakin ainakin lapasten muodossa ilmestymään. Väri- ja malliyhdistelmiä tulvii koko pään täydeltä ja tulee uniinikin mitä omituisimmissa yhteyksissä. Tätäkö se sitten on kun hurahtaa oikein kunnolla neulomiseen? Melkein pelottaa... Melkoisen huvittavaa on myös se että olen tainnut kahteen uudempaan ystävääni tartuttaa tämän hulluuden. Tämä pipo sai heiltä runsaasti ihailua ja minua pyydettiin jopa opettamaan neulomista alkuun pääsemiseksi. Se voisikin olla sangen mukavaa ajanvietettä kaiken muun yhteisen tekemisen lisäksi!

Mario-myssy http://jattasoheltaa.blogspot.com/2008/02/mariomyssy.html
Lankana Novitan harmaa Mambo
Menekki n 120g ja puikot no 4

Piposta tuli aavistuksen lörö vaikka tein ohjetta pienemmillä puikoilla kun niin moni blogeissaan mainitsi pipon olevan isohko. Korjasin oman pipon löröyttä pujottamalla resorin yläreunaan samasta langasta narun jota kiristin ja vedin solmuun. Näin resori ei jousta liikaa ja pipo tipu jatkuvasti silmilleni. Sammakko tahtoi pipooni kovin kun en saanut aikaiseksi virkata aikeistani huolimatta kukkaa tai pyörylää. Tänään samainen strassisammakko pomppasi omasta tahdostaan pois (mutta onneksi sen kaupungilla kulkiessani huomasin), ja ajattelinpa seuraavaksi törkätä pipoon jommankumman uusista pinsseistäni. Hassua on se että harmaa on nyt pipon myötä tullut yhdeksi lempivärikseni. En vuosiin ole siitä pitänyt mutta punatukkaisena se sopiikin taas yllättävän kivasti. Ja sattuivat nuo pinssitkin olemaan sitten harmaasävyisiä ihan sattumalta.

Pääsen ilmeisesti pian Tallinnaankin, ja tällä kertaa on käytävä Karnaluksissa. Ihan vähän hirvittää kuinka paljon lankoja tulee sitten roudattua tänne entisten lankavuorien keskelle. Mutta pakko siellä on käydä kun siitä niin paljon kuulee. Nih!