Huh, hengissä ollaan, vaikka välillä jaksamisen rajat ovat tulleet vastaan. Elämä on nimittäin ollut jälleen melkoista hulinaa kun muutin toista kertaa puolen vuoden sisään. Edellisen asunnon ei ollut tarkoitus ollakaan pikäaikainen sillä se oli ihan liian pieni. Uuden asunnon löytäminen haluamallani sijainnilla ei ollut ihan helppoa, mutta loppu hyvin kaikki hyvin, se löytyi kuin löytyikin. Ja vaikka asunnossa pieniä puutteita onkin, niin viihdyn tässä todella hyvin, äitini sanoin "täähän on ihan sun näköinen!". Niin on, toivottavasti tässä nyt sitten saa asua pitkään ja hartaasti, muuttamiskiintiö on todellakin tullut täyteen.

Mutta asiaan, neulottua on tullut kaikesta kiireestä huolimatta enempi vähempi, ja eilen ehdin taas pyörähtää Ogelin neuletapaamisessa. Porukkaa oli hieman vähemmän kuin yleensä, mutta mukavaa oli. Tällä kertaa en sortunut lankaostoksiin, mikä oli todella hyvä asia sillä edellisellä viikolla sorruin Vihreässä Vyyhdissä euron merinovilloihin ja Onlinen sukkalankoihin, jotka tosin ostin huivia varten. Viime polkkauksessakin jo avauduin hankalan värisestä takistani johon ei löydy sopivan väristä huivilankaa millään. Nuo sukkalangatkaan ei ole ihan sitä väriä mitä etsin ja epäilen niiden toimivuutta huivissa, mutta kokeilla pitää kun ei kerran parempaakaan vaihtoehtoa ole löytynyt.

Valmiiksi olen neulonut muuton ja muun hässäkän keskellä yhdet perussukat ja keväisen huivin. Jos jotain hyvää tässä muutossa on, niin kateissa olleet kutomukseni löytyivät, jippii! Huivi on yksi näitä "löytöjä" ja kutaisin sen todella nopeaan valmiiksi. Siitä tuli aika kivakin mutta väri vähän epäilyttää. Ja tuota lankaa on jäljellä ihan hulluna... en tiedä mitä ihmettä siitä tekisin. Onko kellään ideoita lenkkimohairiin? Ainakin ajattelin josko tekisin useamman huivin ja tekisin värjäyskokeiluja. Kool Aideja voisin kipaista keskustassa hakemassa ja pistää padat tulille. Ensin pitäisi vaan kutaista ne huivit...

Tässä todistusaineistoa valmistuneista kutomuksista sekä yksi kuva uuden asunnon eräästä pienestä yksityiskohdasta jota rrrrrrrr-rakastan!

Perussukkaa Fabelin värikkäästä sukkalangasta, yläreuna 2o 2n ribbiä, muu sukka 3o 1n ja joka toinen kerros oikeata, puikot 2 addit.

En pidä samalla lailla raidoittuvista sukista joten ainoa asia mikä ärsyttää näissä on että nämä ovat melkein samanlaiset mutta pari riviä "vinossa". En huomannut asiaa kuin vasta kuin olin jo hyvin tovin kutonut toista sukkaa. Mutta minähän en pura jos ei ole pakko joten näillä mentiin. Ja hyvin on näitä tullut jo käytettyä joka tapauksessa.

Keväthuivi lenkkimohairista 12 puikoilla, aloitettu kärjestä 3 silmukalla ja lisätty aina rivin lopussa 2s. Helppoa ja nopeaa vaikka tätä tikutinkin kait jopa 2 vuotta! :D Huivi on oikeasti paljon kirkkaamman värinen. Olen kerran käyttänyt, saa nähdä tuleeko sitä lisäkäyttöä ja saisiko niitä värjäyskokeiluja tehtyä jossain vaiheessa.

Kuva keittiökomeron tiskialtaan yläpuolella olevista hyllyistä. Jostain syystä rakastan näitä, todella helppokäyttöiset ja kätevät ja kivat. En ole metallin ystävä sisustuksessa yleensä mutta tämän keittiön provencelaiseen fiilikseen se sopii ja on ihanan avara verrattuna tylsiin peruskeittiökaappeihin. Asunto on muutenkin mukava sekoitus kaikkea vanhaa, jossa on ripaus modernia seassa. Juuri sellaisesta tykkään. A new bohemia, that`s my thing.

EDIT: Jee, nyt niitä taas saa: Mokkasukkalankaa Villamokan uudesta nettikaupasta! Olen niin odottanut tätä sillä suurin puute lankakauppojen tarjonnassa on semi-solid värjättyjen ohuiden sukkalankojen totaalinen puuttuminen valikoimista. En voi ymmärtää miksi vain kaikenmaailman pätkä- ja raitavärjättyjen lisäksi ei voi olla näitä lankoja valikoimissa. Noh, vien roposeni sitten nettikauppaan, onneksi niistä löytyy! www.villamokka.fi