Päivitin sivupalkkeihin tekeleitäni ja puikolle hypänneitä töitä. Hassusti on näköjään aika montakin projektia ufoutunut, tuskinpa niitä ikinä valmiiksi saan. Ensi vuoden teemana voisikin olla niiden purkaminen ja ehkä joidenkin roskiin viskaaminenkin.

Mukavasti kuitenkin on valmista tänäkin vuonna syntynyt, vaikka viime vuoden tavoite n. 50 työstä jääkin nyt tällä kertaa saavuttamatta. Tämänhetkinen tulos on 40 (editoitu, unohdin yhdet lapaset, saattaa vielä joku toinenkin unohtunut tekele löytyä, edit no 2, löytyi, tein myös mustat perussukat tyttärelle, edit 3 epäonnistuneet huovutetut lapset Purosta) jos en ole jotain olennaista unohtanut listasta. Melkein valmiina on petroolinvärinen Laminaria-huivi sekä viidennet huovutetut lapaset, tokkopa niitä suunnitelmista huolimatta huomennakaan valmiiksi saan, pingotus ja huovutuskin kun ottavat aikansa. Mukavaa kuitenkin että heti tammikuun alkuunkin on tiedossa valmista tavaraa.

Tätä vuotta on kutomisrintamalla leimannut ehkä eniten pyrkimys luoda omasta päästä neulomuksia, improvisaation määrä on kasvanut sitä mukaa kun luovuuteni on muussa elämässä ollut kahlittuna enempi vähempi kesäkuusta. Silti olen edelleen tykännyt neuloa myös ohjeista, uuden kokeileminen aina viehättää. Olen ostanut jopa neulekirjoja mutta en ole niitä edelleenkään osannut käyttää kutomuksiini vaan ilmaiset nettiohjeet ovat inspiroineet enemmän. Olen myös ostanut 2 suomalaisen neulojan ohjetta netistä (wohoo, suuri saavutus) mutta niitäkään en kaikesta kauneudesta huolimatta ole vielä puikolle saanut.

Tänä vuonna on tullut myös viihdyttyä entistä enempi neuletapaamisissa. Lankatalo Priiman ilahduttava muutto naapuriin ja oman elämäntilanteen muuttuminen varsinkin loppuvuodesta liikuntarajoitteiseksi, on aiheuttanut sen että että olen lähinnä käynyt Priiman tapaamisissa elokuusta asti. Nordiaan on ollut tarkoitus mennä mutta syksyn aikana kykenin/ehdin paikalle muistaakseni vain kerran. Helsingissä olisi toki muitakin tapaamisia ja nyt uusin jopa melko lähellä missä asun, mutta en ole ehtinyt vielä niihin tutustua. Toisaalta ehkäpä minulle riittää tapaamiset kerran viikossa kun ei tuollakaan tunnu ehtivän jutella kuin parin ihmisen kanssa kerralla ja aina loppuu aika kesken. Paitsi pikkujouluissa. ;)

Blogin pitäminen on jäänyt sangen vähäiseksi, varsinkin sen jälkeen kun alkoivat kamera- ja kuvansiirto-ongelmat. Kuvia olisi pilvin pimein neuleista mutta en edelleenkään ole saanut tekniikkakärpäsen puremaa tai miestä joka näppärästi kertoisi miten asia hoituu joten saapi nähdä tuleeko tässä jossain vaiheessa parannusta vai ei.

Viimeisenä asiana tiedotus vielä siitä että aion taas ensi ke 5.1. mennä Priimaan epäviralliseen miitinkiin klo 16 jälkeen. Pienimuotoisena ovat nämä tapaamiset pysyneet, paikalla on ollut minun lisäkseni joku toinen porukoista ja myyjä. Mutta ei haittaa, ainakin ehtii paremmin jutella kun ei ole kymmenen keskustelua menossa samaan aikaan joihin yrittää kaikkiin osallistua. Eli ensi vuonna jos minut haluaa tavata niin Priimaan moikkaamaan tuolloin tai 13.1. lähtien torstaisin.

Loistavaa Uutta Vuotta kaikille lukijoilleni, olkoon se parempi kuin edeltäjänsä itse kullekin!