Ensin tiedotusasiaa: Oli puhetta Priiman porukoista osan kanssa epävirallisista neuletapaamisista nyt "välipäivinä", huomenna 21.12. klo 16 jälkeen ja seuraavalla viikolla keskiviikkona, sama aika ja paikka. Saa nähdä olenko siellä yksin vai en, mutta onhan siellä aina mukavat myyjät anyway. Ja ystäväni kahvikone. Eli sinne vaan mukaan neulomaan jos kiinnostaa.

Koska en edelleenkään ole ehtinyt/jaksanut/viitsinyt ratkaista kuvansiirtämisongelmaani, onkin mukavaa että joku muu ottaa minusta joskus neuleaiheisen kuvan. Kerroskiisseli nappasi kuvan Priiman pikkujouluissa 9.12. ja antoi luvan julkaista sen myös täällä. Kuvaa ottaessa sain hirvittävän naurukohtauksen aiheesta "Nikkiläläinen nuori" - päätelkää itse. Tämän pipon meinasin purkaa pikkujouluissa mutta arvon kanssasisaret kehuivat pipoa ja kielsivät purkamisen. Sittemmin olen pipon viimeistellyt roikkuvista langoista ja parilla paukkupakkaskelillä olenkin pipoa iloisesti käyttänyt, se on todella lämmin. Kädessä on Huopasesta tehdyt lapaset joihin kudoin oletettavasti myös peukalot ja huovutin ne kolme kertaa ennenkuin ne kutistuivat sopiviksi. Sen sijaan Piikun hahtuvasta tehdyt lapaset jäivät neljännenkin huovuttamisen jälkeen vähän isoiksi. Paukkupakkasilla niissä on kuitenkin se etu että alle mahtuu vielä melko paksut tavalliset lapaset, ja silloin ei sormet palele vaikka kuinka pakkastaisi ja tuulisi, mahtavaa!

Näihin tonttumaisiin terveisiin tällä kertaa. Siltä varalta etten blogia enää päivitä ennen joulua tai vuodenvaihdetta toivotan kaikille lukijoille ihan parhaita juhlapyhiä!