Tänään oli jälleen mahtavan kaunis aurinkoinen päivä ja sellainen kevään tuntu jo leijui ilmassa. Elän nyt jännittäviä aikoja ja hermostuttaa melko paljonkin useampikin asia mutta onneksi kuntosali, uima-allas ja aurinko saavat hermoni pysymään aisoissa. Puhumattakaan valkosipuli-feta voileivistä ja turkkilaisesta jugurtista puolukoiden kera, muuta en paljoa enää syökään.

Eilen jouduin toteamaan että uusimman piponi suloinen muhkea tupsu on aivan liian painava, käytössä se vetää pipoa jatkuvasti vinoon. Joten eilen neuletapaamisessa napsin sen surukseni irti ja pipo palasi alkuperäisen suunnitelman mukaiseksi. Nyt se pysyy taas hyvin päässä. Tässä kuvia piposta tupsuttomana, tukka on märkänä parin tunnin treenin ja sen jälkeisen saunomisen jäljiltä.

Ja tässä napsimiani kuvia keväisen kaupungin kaduilta. En varmaan ikinä lakkaa rakastamasta näitä kulmia:

Ja viimeisenä kuva eilen mainostamastani sympaattisesta ratikkalinjasta josta yksi hellyyttävä yksityiskohta tässä, hehkulamput ratikan katossa. Ihanan suloista, tunnelmallista ja nostalgista. Tänään kaiken lisäksi ratikassa oli tyttö jakamassa suklaata matkustajille, teki pr-työtä tietenkin, mutta silti niin suloista sekin. Kyllä vaan täällä kelpaa asustella, sanon vaan!