Perhanan perhana sanon vaan, tein pitkän postauksen joka katosi kuin tuhka tuuleen. En voi vannoa painoinko itse vääriä nappuloita mutta melkein voisin silti väittää ettei vika ollut minussa. Vuodatus nimittäin toimi tässä oudosti muutenkin. Nyt alkaa hermo mennä tämän sivuston kanssa ja harkitsen vakavasti blogin vaihtoa parempaan paikkaan. Olisko kellään suosituksia? Blogspot ei pyöri mun koneella hyvin joten ei sitä.

Yritän nyt kuitenkin tehdä saman uudestaan, tosin tekstit jätän minimiin, en jaksa kaikkea tehdä tuplasti. Ärhhh.

Asiaan, paukkupakkaset saivat minut kaivamaan huovutuslangat lankavarastoista. Ensin tein Huopaset ja Piikun hahtuvat. Tässä alkutilanne:

Koon näette virkkuukoukusta ja ylläolevasta kuvasta jonka olen ennenkin täällä vilauttanut.

Huopaset 40 silmukkaa, 8 puikot

Piikun Hahtuva kaksinkertaisena 48s, 4 puikot

Eka pesu 40 astetta hienopesu, molemmat ihan liian isoja.

Sama pesu toisen kerran, yhä molemmat liian isoja.

Sama pesu kolmas kerta, Huopaset ok, hahtuvat yhä kokoa hehtaari.

Sama pesu neljäs kerta, yhä hieman liian isot mutta koska oli superpakkaset niin päätin pitää nämä tällaisena sillä alle mahtuu tavalliset lapaset.

Ja tässä molemmat valmiina. Fiilis jäi että petrattavaa olisi yhä. Huopasista tuli melkoista peltiä joten 6 puikot ja vähemmän huovutusta olisi varmaan parempi tuolla langalle. Hahtuvaan olisi isommat puikot ja vähemmän silmukoita ollut varmaan parempi. Tästä sisuuntuneena olenkin jo kokeillut kolmea muuta lankaa ihannekombinaation löytämiseksi. Tulokset ovat olleet vaihtelevia ja kokeilut jatkunevatkin lähitulevaisuudessa. Postauksia tullee aiheesta piankin. Nyt sormet ristissä yritän tallentaa tämän....