Traditionaalisesti taasen bloggaaminen sujuu meikäläiseltä parhaiten kipeänä joten nyt jatketaan kesän kertaamista. Kirjaston konekin suostui alkukankeuksien jälkeen yhteistyöhön ja yksi kesäinen muistikorttini on nyt katsottu läpi ja tänne talletettu kuvat siitä. Kaipuu kesään paheni tietysti potenssiin sata kun näitä kuvia katselin, mutta lämmittää sydäntäni näitä silti katsella, muistot tulvivat mieleen ihanaakin ihanammasti ajan jaksosta, ensi kesään on kovin pitkä matka... Kesäni ehdottomia kohokohtia oli telttaileminen Kaunissaaressa jonka merimaisemista en saa koskaan kyllikseni. Kameralla niitä maisemia ahkerasti koitin myös tallennella, tuloksena on satoja valokuvia joista olen yrittänyt valikoida tänne parhaita. Niitäkin on aika paljon, bloggaan osissa ja katsotaan tuleeko kaikkia lataamiani kuvia julkaistua koskaan. Mutta nyt mennään "down on a memory lane" Kaunissaareen, pari neulomustakin tulee olemaan joukossa ettei ihan aiheesta eksyttäisi kuitenkaan.

Vuosaaren laituri, yhteysveneellä matka alkakoon!

Telttapaikan etsintää länsipuolella, missä mun koti on?

Se on täsä!

Telttaa pystyttäessä kuului kops ja viereeni tipahti tappaja-ampiainen koiperhonen uhrinaan. Taistelua käytiin elämästä ja kuolemasta, ampiainen piikitti perhosrukan hengiltä ja voitti. Enpä ole moista ikinä nähnyt aiemmin.

Kotiteltta pystyssä 1,5h ahertamisen jälkeen, jeia!

Ensimmäisenä päivänä valmiiksi saatu neuletyö. Heti teltan rakentamisen, uimisen ja lounaan jälkeen alkoi neulominen. Tätä pipoa väkersin 2 vuotta koska en ollut päälakeen virkatessa lainkaan tyytyväinen, purkasin sen kerta toisensa jälkeen kunnes tänä kesänä viimein hiffasin että jos kerran ribbireunankin neuloin niin toki voin myös päälaen neuloa vaikka muu pipo on tehty virkaten. Näin tein ja sain siitä haluamani muotoisen, vóila, valmista tuli!

Seuraavana aamuna kuvasin vielä päätellyn työn käytössä.

Lankana Tennesee, tekniikkana neulominen ja virkkaaminen, puikot ja koukku taisivat olla kolmoset.
Inspiraationa toimi kesällä 2009 Tukholman Södermalmin hipsteriliikkeessä nähty punainen pipo jossa oli yhdistetty neulomista ja virkkaamista.

Kotimaisemani.

Jos metsään haluat mennä nyt... Tämä laulu soi aika monta kertaa päässäni kävellessäni yöaikaan teltalleni tätä reittiä. Päivän puhteiden jälkeen oli aika lähteä saarikierrokselle katsastamaan lempipaikat.

Satumetsää.

Venesatama.

Lampi.

Itäpuolen kaunis hiekkatie.

Itäpuolen kallioilla.

Etelän kalliomaisemia.

Uimakalliolla, tietysi uimassa.

Onnellinen ihminen.

Auringonlaskun aikaan länsipuolen poukaman kautta kotiteltalle tie vie. Ensimmäinen päivä paratiisissa on päättymässä.