Hengissä ollaan mutta bloggaaminen on nyt vain kertakaikkiaan mappi Ö:ssä niin kauan kuin tietokonetta ei ole. Nyt piipahtaessa kirjaston koneella hoitamassa muita asioita päätin kuitenkin nopeasti blogata. Muistikorttini ei taaskaan suostu tekemään yhteistyötä kirjaston koneen kanssa, joten uusimpia kuvia en saa ladattua tänne valmistuneista töistäni, mutta ilokseni huomasin että jossain välissä olen ladannut pari kesäistä kuvaa neulomuksistani joten jotain pääsette näkemäänkin.

Olen neulonut melko lailla koko alkusyksyn ja sama meno jatkunee vaikka jonkinlainen neulepläähkin iski välillä. Sen selätin neulomalla jämälangoista 7 erilaista pannulappua viikonlopun aikana. Nopeaa ja kiehtovaa hommaa, ja kas sitten kiinnostikin taas ryhtyä muiden lankojen ja ohjeiden kimppuun. Perjantaina lähdin viimein Tallinnassakin käymään melko ex-tempore ja toki sieltä jotain lankojakin tarttui vaikka enimmäkseen tällä kertaa kiertelin Tallinnan Vallilassa eli Kalamajassa ja länsipuolella jossa en ole ikinä ennen käynyt. Löysin kivan kahvilan Kohvik Boheemin, hassun ja edullisen torin nimeltä Jaama Turg ja hienot puistoalueet joilla kelpasi aurinkoisena päivänä samoilla. Muistin taas että tykkään Tallinnasta paljon, joten sinne olisi tarkoitus pian mennä uudestaankin.

Eniten halusin kuitenkin tulla hehkuttamaan tänne sitä kuinka siistiä onkaan nyt asua Vallilassa kun lauantaina pyöräillessäni sattumalta ohikuljin uuden, naapurissani juuri avatun, lankakaupan ohi. Olin näystä niin hämmästynyt että löin jarrut pohjaan ja peruutin samantien kuikuilemaan sisään. Kauppa oli jo kiinni enkä kehdannut sisään mennä vaikka porukkaa siellä oli, kuohuviinipulloista päättelin avajaisia vietettävän. Parin tunnin päästä menin vastapäiseen lähikauppaan, ja kas porukkaa oli vielä paikalla ja pihalla oli pari ihmistä ja uskaltauduin kyselemään aiheesta lisää, varsinkin kun tuttu kasvokin oli paikalla, eli Louhittaren Luolan Tuulia, jonka lankojakin kuulemma saa sitten tuolta kaupasta! Lähilankakauppani on siis tästä eteenpäin Villavyyhti, osoite Kangasalantie 4, kohta menen sinne tutustumaan valikoimiin. Mahtavaa asua Vallilassa näinä päivinä, lisää vaan tällaista herkkua näille kulmille, kiitos!

Ja tässä jotain pientä kesällä väkerrettyä:

Kännykkä ja kamerakotelot, virkattu puuvillaisista jämälangoista heinäkuussa. Malli omasta päästä soveltaen, keltainen naru Kristiinan narukoneella saaressa väkertäen. Oih, kesäkesäkesä. Ikävä sinne.