Jos joulukuu oli musta, niin loka- ja marraskuussa harmautta riitti. Jostain syystä tavoistani poiketen harmaa siirtyi myös vaate- ja lankapalettiini vaikka yleensä rakastan kirkkaita värejä. Näillä mentiin sitten pari kuukautta putkeen, vasta viime viikon-kahden aikana olen tehnyt paluun värikkäisiin vaatteisiin ja kutomuksiin. Hassua. Tässä pari harmauden inspiroimaa tylsyyden lasta:

 Tuubikauluri, malli oma
Silmukoita taisi olla 59, neulottu tasona helmineuletta muistaakseni n. 120cm (miten tuntuu aika paljolta..?) ja ommeltu kääntäen reunat vastakkain niin että keskelle tulee ns. käänne. Tällä on oma nimi jota en tietenkään muista edes sen vertaa että googlettamalla löytäisin... Sama pää kesät talvet! Puikot taisivat olla 6 addit, takuuseen en mene. Lempiasusteena tämä toimi pari kuukautta vaikka tavoite olikin vieläkin muhkeampi kauluri.

 Ja sitten syntyi Pihlajanmarjat pipo harmautta piristämään... :D
Malli oma, neulottu ohuesta puuvillalangasta kaksinkertaisena, lanka Karnaluksista, menekki taisi olla jotain yli 100g, puikot 3,75.

Tästä tajusin jopa kirjoittaa ohjeen ylös, vielä kun osaisi sen tietotekniseen muotoon saattaa jotta saisi sen muidenkin iloksi jakoon... Kokeilussa on muut lankalaadut, alpakkaversio on valmis, tavallinen villalankainen kesken. Jotenkin alkoi kolmannen kohdalla tällaista levotonta ja vaihtelunhaluista ihmistä kyllästyttämään!

Alla kuvia syysauringosta Vallilassa, vaikka se ei usein täällä vieraillut niin joskus kuitenkin!