Käsityötapahtumani Arabianrannan kirjastossa oli oikein mukava ja antoisa, kiitos kaikille paikalle päässeille ja Molla Millsille! Tapahtuma poikii kaikenlaista jatkoa, kerron lisää sitä mukaa kun asiat etenevät ja varmistuvat. Parin viime viikon aikana olen saanut jatkaa tapahtuman jälkimainingeissa käsityön merkeissä järjestämällä Arabianrannan kirjastossa käsityökirjanäyttelyn, ja vinkkilistani ovat päätyneet Helmetin sivuille kaiken kansan ihailtavaksi. Hienoa että ahkera uurastukseni jatkaa elämäänsä tapahtuman jälkeenkin!

Nyt on siis Helmetissä kokoamiani vinkkilinkkejä urakalla, Molla Millsn vinkkien lisäksi löytyy kotimaiset ja ulkomaiset kuumimmat ja inspiroivimmat käsityökirjat! Jos tykkäät himona värkätä käsilläsi niin kannattaa tsekata, vinkkilistoistani on tullut paljon kiitosta. Helmetissä on kuitenkin vain editoidut versiot, joten jos haluat koko 32 kirjaa sisältävän listan kirjakuvailuineen plus ekstralinkit, niin niitä saa nyt 28.5. asti Arabianrannan kirjastosta sekä suoraan multa meilitse tai face-to-face! Ja kaiken hyvän päälle Arabianrannan kirjastossa on tosiaan 28.5. asti käsityökirjojen näyttely, jossa on kaikkia uusimpia kässäkirjoja enemmän kuin missään kirjastossa koskaan on kerralla esillä ja joita saa lainata heti mukaansa, sinne siis kaikki!

Kotimaiset käsityökirjasuosikkini:

http://www.helmet.fi/fi-FI/Vinkit/Vinkit/Vinkit_kotimaiseen_kasityokirjallisuutee%2838750%29

Ulkomaiset käsityökirjasuosikkini:

http://www.helmet.fi/fi-FI/Vinkit/Vinkit/Vinkit_ulkomaiseen_kasityokirjallisuutee%2838793%29

sekä Molla Millsin vinkit:

http://www.helmet.fi/fi-FI/Vinkit/Vinkit/Molla_Millsin_lainavinkit%2839044%29!

Näitä vinkkejä saa ja kannattaa jakaa! :) Mukavaa kevään jatkoa kaikille, nyt näyttää siltä että ainakin toistaiseksi ja määrittelemättömäksi ajaksi tämä blogi jää telakalle. Jos joku kaunis päivä saan tietokoneen jolla kuvien siirto onnistuu ilman lisälaitteita ja jos elämääni avautuu aikaa bloggaamiselle, niin saatan palata. En enää koe mielekkääksi edes kirjata valmistuneita käsitöitäni itseäni varten ylös, joten tämän blogin ylläpito ei tunnu luonnistuvan edes viimeisen parin vuoden laiskan tahdin verran. Käsitöitä ja livetapaamisia yhä silti jatkan oman fiiliksen ja vapaa-ajan puitteissa, ja tiedä vaikka työn kauttakin!

En silti tätä blogia ihan täysin vieläkään sulje sillä saatan jatkaa kertomalla käsityötapahtumista, ainakin ensi lauantaina on tarjolla Arabianrannan kirjastossa Anu Harkin askartelutyöpaja: http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Arabianrannan_kirjasto/Tapahtumat/Askartelua_Anu_Harkin_johdolla%2837698%29

30 ensimmäistä mahtuu mukaan, tervetuloa ja hyvää kesää kaikille!