Lämpöä piisaa ja töissä olen lämpöhalvaannuksen partaalla hikoillut nyt päivästä toiseen, onneksi tiskin viereen saatiin tänään tuuletin, toivottavasti myös muihin työtiloihin pian jos samat lämpötilat jatkuu. Kiviäkin ehkä kiinnostaa neulominen ja käsityöt tällä hetkellä kun kesä on hehkeimmillään ja ulkoilmat kutsuvat, mutta muistuttelen että vielä viikon on Kallion kirjastossa tarjolla tällaista, tule ja vie huiput kässäkirjat mukanasi!

http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Kallion_kirjasto/Tapahtumat/Kesainen_kassakirjanayttely_Kalliossa%2841432%29

Tämän jälkeen ja ehkä jo ohessa pystyttelen ulkoilu-, retkeily- ja erähenkistä aineistonäyttelyä joka on sitten esillä koko elokuun!

Mitä tulee omiin kässähommiin niin jotain tulee värkättyä, mutta hitaasti ja satunnaisesti, lukeminen ja ulkoilu jyrää harrastusmaailmassa kaiken muun vapaa-ajallani. Olen aloittanut melomisen ja se vasta onkin ihanaa kaiken muun ulkoilmaelämän lisäksi, ja helle ei merellä haittaa, suosittelen. Hämmentävä tapaus elämässäni, Catania Grande, ja sen metsästäminen on nyt viimein saanut päätöksensä, eilen melomaan lähtiessä satuin kulkemaan kerrankin erään lankakaupan ohi sen aukioloaikaaan ja sinne oli ko lankaa tullut haluamassani värissä. Lanka oli onnekseni vielä alehintaan joten neljästä eri lankakaupasta haalittu palettini on nyt viimein virkkausta vaille valmis. En ehkä koskaan tule sitä katsoessa unohtamaan minkä työn ja vaivan takana oli lankojen saaminen ja mitä draamaa se aiheutti, huvittava ja opettavainen episodi kaiken kaikkiaan tosiaan. Ja nyt otan pienet päikkärit ja sitten taas luonto ja ulkoilmaelämä kutsuu, jos ei muualle niin lähimmälle rannalle!