Sain tänään yhden pipon ja huivin valmiiksi. Hilpasin ulos kuvaamaan ennenkuin hämärä laskeutuisi parin päättelemättömän langanpätkän vielä roikkuessa tekeleistä. Olikohan sittenkin ehtinyt jo hämärtää hiukan liian paljon vai oliko kuvaajassa/kuvattavassa (sama henkilö) jotain vikaa sillä yksikään kuva ei ollut skarppi tai järkevästi rajautunut tai kohdistunut. En siis niillä viitsi teitä edes vaivata vaikka ennenkin ei-niin-täydellisiä räpsäyksiä olen tänne "iloksenne" laittanut. En ole tekeleisiin nyt kovin tyytyväinen muutenkaan joten katsotaan saanko niitä sitten joskus kuvattua vai en. Tosin fiilikseeni voi vaikuttaa se että ylipäätään tämä viikonloppu on mennyt enempi vähempi huonoissa fiiliksissä, uuden vuokra-asunnon löytämisen kanssa kun on havaittavissa vaikeuksia kun tämän kivan asunnon omistaja päätti haluta asunnon omaan käyttöönsä pian.

Fiiliksiä olen yrittänyt parhaani mukaan parannella mm. lankaterapialla. Kävin Priimassa perjantaina kerimässä omia vyyhtejäni kun siellä ystävällisesti lupasivat edelliskäynnilläni että voisin ostovyyhtien lisäksi tulla kerimään omiani. Ryhdyin tuumasta toimeen siis ja lähdin 5 vyyhteä kainalossa kerimään. Kuvassa myös edellisenä kerralla ostamani Freedom-langat ja kerimäni Ranco-langat joiden kanssa kävi ohraisesti. En tajunnut ottaa vyötteitä mukaan joten luulin koko ajan ostaneeni ohutta sukkalankaa. Ehdin jo tehdä suunnitelmat sen mukaan molemmille langoille ja vasta kutoessani huomasin että sukat ovat liian löröt. Netistä sitten löysin tiedon että lanka on tosiaan paksumpaa. Nyt olen löytänyt pari uutta ohjetta mutta en vielä ole jaksanut aloittaa uudestaan.

Lukijoilta voisin kaivata vinkkejä mitä näistä kaikista keristä tekisin. Paksua Freedom-lankaa on 4 kerää, ajattelin pipoa ja lapasia siitä mutta voi olla että kerät eivät riitä molempiin. Ilun bambusukkalankaa en ainakaan käytä sukkiin sillä edelliset kuluivat hetkessä rikki ja ovat liian löröt makuuni. Mitä ihmettä tästä kelta-vihreästä langasta siis tekisin? Lankaa on 100g/420m. Vironvillasta ajattelin tehdä Lala´s simple Shawlin raidoitettuna, mutta arvon vielä pitsihuivin kanssa. Kelta-turkoosi Ilun lanka on myös melkoinen kysymysmerkki. Lanka on ehkä hivenen räikeää joten mietin peruslapasia. Mutta onko ne liian tylsät? Ilun perussukkalangasta (val.pun-vihreä kerä) tulee sukat, todennäköisesti rakastamani Monkey-malliset. Titanwoolin ohuesta merinolangasta mietin pitsihuivia mutta en tiedä riittääkö kantti ja maltti kutoa sitä yksinkertaisena. Lanka meni vahingossa poikki keriessä joten kuvassa on 2 pientä omenanvihreää kerää tuota lankaa. Rancot ovat väriltään tumma petroolinvihreä ja liila. Ehdotuksia siis vastaanotetaan kaikkien lankojen malliksi, kiitos jo etukäteen mahdollisista ideoista ja vinkeistä!