Flunssan paholaisen kourissa on taas hyvä blogata pienen ihmisen. Mun kroppa ei vaan tykkää näköjään ikinä syksystä (eikä kyllä pääkään) kun aina iskee nuhat ja muut ikävyydet päälle vaikka mitä tekisi. Olen selkeästi syntynyt väärään maahan. Mutta täytyy silti myöntää että kun aurinko vain suvaitsee paistaa niin onhan nämä ruskan värit kyllä hienot. Ja kun lankaa piisaa niin mikäs tässä neuloen potea flunssa pois alta jälleen. Mitäs väliä töiden pieleen menemisestä? 

Kesätunnelmissa kuitenkin mennään nyt alla olevissa kuvissa, sillä kirjaston kone ei edelleenkään hyväksy muistitikkuani, sangen mystisistä syistä. Kuvagalleriasta löytyi vielä ladattuna kesän meren aalloista muistuttavat turkoosin sävyiset Monkey-sukat raidoitetusta Kirjo-Pirkasta. Olkaat hyvät. (Kesäkesäkesäkesäkesä, merimerimerimeri... Nyyh.)

Puikot 2mm:n addin pyöröt, Magic Loopina 2 sukkaa samaan aikaan. Joko käsialani on löystynyt entisestään tai lanka on lötkömpää kuin Fabelin ja Ilun sukkalangat mutta näistä tuli vähän löysät. Epäilen käsialaani sillä toisetkin sukkani samalla silmukkamäärällä ovat löröt. Oih ja voih, miten saisin tasaisen käsialan, kysyn vaan? Onneksi kuitenkin 2 sukan samaan aikaan tekeminen pelastaa eriparisuudelta ja toisen sukan syndroomalta. Jeia Magic Loop!