Ostin keväällä Sadamarketista uusinta ihanan väristä liukuvärjättyä Aaden vironvillaa, mansikan- ja vadelmanpunaista, joukossa myös pinkkiä joka kumma kyllä uppoaa minuun tässä langassa vaikka muuten en pinkistä pidä yhtään. Tiesin heti että tästä väristä on saatava vielä yksi Laminaria-huivi, vaihtoehdoksi vihreälle ja petroolille. Kun olin sen saanut syyskuussa valmiiksi, kävin jälleen Tallinnassa, ja koska uusia väriä ei ollut tullut tähän lankalaatuun, päädyin vielä kerran samaan kaksisäikeiseen herkkuun, kera yksisäikeisen ja hahtuvan. Langoista en tiedä vielä lainkaan mitä tekisin. Jos jollakulla on ehdotuksia varsinkin yksisäikeiseen huiviohjeeksi niin ilolla vastaanotan! Hahtuvasta teen tietty talveksi huovutetut lapaset, täytyyhän Laminariaan olla sävy sävyyn lapaset! Pipokin saattaa olla mahdollinen kaksisäikeisestä mutta ans kattoo nyt.

Kotikallioon ilmestynyt uusi graffitti nauratti, ja oli pakko ottaa kuva juuri Villavyyhdistä kerityistä ufon mallisista vironvilloistani tuossa kohtaa. Kyllä!

Laminaria edestä, takaa, sivulta ja kaulassa. Malli löytyy Knittystä.
Puikkoina 4 pitsiaddit, menekki taisi olla kutakuinkin lähes 200g.

Tästä tuli vielä isompi kuin edellisistä vaikka silmukkamäärät ja kerrokset ovat joka kerran samat, kuten myös puikot. Tästä ei voi vetää muita johtopäätöksiä kuin että käsialani löystyy ainakin pitsihuiveja neulottaessa. Lankaa jäi vain pienenpieni nöttönen ja jännitti kyllä että riittääkö. Reunan päättelyn tein erikseen punaisella langalla, sillä en missään nimessä halunnut reunaan olevan pinkki kun se ei vaan sovi mulle, paitsi tolleen salaa upotettuna. ;) Mutta tykkään tästäkin paljon, vielä en ole ehtinyt käyttää mutta talvea ja pakkasia odotellen, taatusti tulee vedettyä kaulaan punaisen paksun piponi pariksi, sopivat nimittäin loistavasti yhteen!

Lopuksi vielä pakko esitellä ihanat ystäväni itse tekemät nahkaiset rannekorut. Olin mukana hänen ostaessaan nappeja Tikki, takki -tapahtumassa, ja ihailin ideaansa tehdä nahkaan rannekorut niistä. Ja sittenpä viikon päästä sain nämä ihanuudet synttärilahjaksi! Viime Tallinnan reissulla tuli sitten ostettua Karnaluksista runsain mitoin tilpehööriä jotta saisin itsekin tehtyä moisia omista vuosikausia hautuneista nahoista. Inspiraatiota odotellessa!