Olen tällä hetkellä varmaan Suomen ainoa ihminen joka nauttii siitä että yöllä satoi lunta runsaasti ja on taas talvinen keli. Äärimmäisyyksien ihmisenä rakastan pakkasta ja lunta, ja otan nyt ilon irti siitä että neulomuksia voi yhä käyttää ilolla. Varsinkin kun viimeiset kutomukseni ovat olleet juurikin pakkaskeleille soveltuvia huovutettuja lapasia ja vironvillaisia pitsineulehuiveja.

Sen kummemmitta mutinoita esittelen viime aikojen säänvaihteluita ja sitten kuvat valmistuneista töistäni, aloittaen takaperoisesti viimeksi valmistuneista. Saatan myöhemmin tehdä postauksen tarkemmista spekseistä jos sille päälle satun, mutta näillä mennään.

Säitä pitelee Suomen maaliskuussa, ulkona neulominen on jo aloitettu eräänä kauniin aurinkoisena sunnuntaina:

 

Ja neuletöitä satelee:

Freedom Wool, silmukkamääriä ja puikkokokoja en enää muista, mukavat ja paksut lapaset joita ehkä voisi ehkä hieman lisää huovuttaa mutta tokkopa jaksan.

Riskillä mentiin, jatkoin huovutusta melko pitkään ja lisäsin asteita jotta sain näistä tarpeeksi naftit. Pelästyin tässä vaiheessa että tuliko liian pienet kun kerran olen sen onnistunut tekemään.

Mutta just hyvät tuli, parhaat tähän mennessä. Lankana Lett Lopi, en näistäkään muista mitä silmukkamääriä ja puikkokokoja käytin mutta taisi olla sama kaava kuin viimevuotisissa Lett Lopista tehdyissä lapasissa.

Sävy sävyyn penkin kanssa ja pipo viime vuodelta samaa lankaa kuin ensin esitellyt lapaset.

Ja päivän värit on? Tämän kevään suosikkikombinaationi näkyvät näissä kahdessa kuvassa hyvin, vihreää, liilaa, turkoosia, petroolia. Huiveista nyt vain vilautus ja lisää bloggausta niistä kun ehdin taas sitten joku kaunis päivä!