Dadaa, kuvien siirtäminen otti vain kolme vuorokautta tällä erää. Eli tässä Laine-sukat Ilun värjäämästä Kevään ensi kukkaset -sukkalangasta, olkaas hyvät:

1658193.jpg

Puikkoina 2mm addit ja sukat söi lankaa n.65g. Jep, sain hankittua viimein keittiövaa´an. Ja en suinkaan keittiötä varten vaan sukan punnitsemiseen... (Aiemmin esittelemäni Monkeysit ovat syöneet kumpainenkin n. 75g samaista sukkalaatua = viidakkomonkeyt, sekä Fabelia = pääsiäismonkeyt.)

Tehty lähes ohjeen mukaan, mitä nyt ensimmäisessä sukassa meni pieleen yksi mallikerta ja sukan pohjaan tuli mielenkiintoisia kuviointeja. Sukan varsi on kylläkin ohjetta puoli mallikertaa lyhyempi. Jostain syystä en halunnut näistä sukista kovin pitkiä. Olen alkanut pitämään näitä ohuita sukkia myös sandaaleiden kanssa kun ne on vaan niin nätit! Mitäköhän tyylinikkarit tähän sanoisivatkaan? :D

Taustalla pilkistää juuri ostetun auringonkukan lisäksi jo seuraava sukan ketale Ilun värjäämästä Here comes the Sun -langasta. Epäilykseni mallin ja langan toimivuudesta kaikkosivat saatuani kudottua pidemmän pätkän. Tämä olikin nappiyhdistelmä! Lisää kun saan tuotoksen valmiiksi. Jos joku muuten osaa kertoa, niin valaiskoon mikä on edellisen kutomani Monkey-sukan kantapään nimi. Olen aika ihastunut siihen. Kuin myös tiimalasiin. Näitä taidan alkaa suosimaan nyt viimein kun ne olen oppinut (ja vielä parin erilaisin versioin) perinteisen kantalapun sijaan.

1658203.jpg

Tässä vielä kuvaa tiimalasikantapäästäni (paras versio, jossa lanka kierretään nostettavan silmukan ympäri ja sitten kudotaan silmukan kera), sekä tuosta "persoonallisesta käsityön jäljestä" eli virheestä joka jatkui aika pitkälle jalkapohjaan enkä vain jaksanut alkaa sitä korjailemaan. Huh, nyt nukkumaan että jussina jaksaa kukkua! Ja kutoa. Hyvää juhannusta kaikille!