Huh, kesä tuli ja kesä meni, ja blogi jäi kirjaimellisesti kesannolle. Ei vaan ollut aikaa naputella vaikka kutimet ovat kesän kirmauksissa olleet vahvasti mukana ja tuotoksia välivaiheineen on tullut kuvailtua erinäisissä kesämaisemissa. Nyt yritän sitten koota pikkuhiljaa niitä tänne, ja ehkä kertoakin jotain niistä ja muusta kutomisen ympärillä tapahtuneeseen. Pääsin viimein Tallinnaankin vaikkakin vasta elokuun puolella, mutta tuplana sitten senkin edestä! Ja ensi viikolla on jo varattu seuraava matka. Kummallista on että viime viikolla en ostanut lainkaan lankaa vaikka olin ihan yksin liikenteessä eikä siis ollut vastalauseita esittäviä kitisijöitä ympärillä hidastamassa tahtia. Ihan aihetta en päässyt sivuuttamaan sillä yhden kirjan ostin, ja se onkin ihana! Siitä lisää jahka saan kuvattua. Tässä jotain kuvasatoa, saa taas kysellä halutessaan lisätietoja!

Heh, olenpas pahoillani sillä en osaa käyttää enää tätä vuodatuksen kuvalatausta joten saatte nyt vain tämän kuvan uusista lempikengistäni! Jep, Tallinnasta hankittu männä viikolla. Osaako joku neuvoa saako kuvagalleriaan ladattuja kuvia käännettyä millään ilveellä? Nimim. Kuvia on mutta kaikki vinksallaan! XD

No niin, pientä lisäpäivitystä asiaan 20.10., en omaa postausta viitsi laittaa koska asiaa ei ole nimeksikään, eikä varsinkaan kuvia ja tietoja tsiljoonista valmistuneista töistäni... En edelleenkään ehdi ottaa selvää miten kuvat käännetään, enkä todellakaan jaksa niitä uudestaan ladata joten tässä vinksallaan olevat kuvat, koittakaa kestää. Yritin uusimpia kuvia ladata vaan sekään nyt ei onnistu joten annan olla kunnes luoja suo sellaisen kärsivällisyyden hetken minulle etten saa itkupotkuraivoa kun homma ei skulaa muutamassa minuutissa. Tällä hetkellä eloni on sen verran hektistä ettei enempää aikaa bloggaamiseen ole. Onneksi aikaa löytyy kuitenkin yhä vaan neulomiselle ja Nordian neuletapaamisessakin lauantaina piipahdin. Oli tosi mukavaa ja Tallinnan reissu on suunnitelmien alla, jeejee! Parempia bloggauksen aikoja odotellessa, mukavaa syksyn jatkoa.

p.s. Pipo on Novitan Tennesseetä ruohonvihreänä, ja kuvio napattu syksyn09 Novitan lehdestä, malli sovellettu Purosta tehty baskeri. Sellaisenkin olen omilla modauksilla tehnyt, kuten myös toisen Puro-pipon, vaan kun saisi nekin kuvattua ja sirrettyä tänne... Voivoi. Sitten joskus. Ehkä. Nyyh.