Kuinkas ollakaan, kadonnut omatekemä vihreä lapaseni löytyi kuin löytyikin kaupasta jossa olin pari viikkoa sitten. Enpä olisi uskonut vaikka joku kutina mulla oli että se saattaisi löytyä. Kyllä voi pienestä ihminen ilahtua! Kovan onnen lapaset ovat nimittäin kerran aiemmin kadonneet ja löytyneet. Täytyy pitää niistä vastedes parempaa huolta. Akateemisesta en sitten ihme kyllä ostanut kirjaa, yksi oli liian kallis ja toinen loppu. Saatanpa tilata netin kautta mutta olisi hienoa ensin plärätä kirja läpi jotta näkee onko se oston arvoinen. Kangasta tuli ostettua hieman ja pari vetskaria pussukoihin joita olen innostunut värkkäämään käsitöitä ja miksei muutakin tavaraa varten. Flunssa ei ihan tykännyt pakkasreissustani kaupungille mutta toisaalta josko se vähän olis pakastanut pöpöjä pois? :)

Mutta nyt asiaan. Neulepäivitys Part 3:

Kolmiohuivi lehtikuviolla vironvillasta. Malli oma, mukaeltu Shetland Trianglesta. Syksyn tullen alkoi taas kiehtomaan ruskan värit, ja uuden asuntoni ikkunan alla kasvavien vaahteroiden muuttaessa väriään kaipasin isoa lämpöistä ja maanläheistä villahuivia, ja inspiroidun tekemään tämän. Halusin lehtikuvion joka suurenisi kuvio kuviolta ja niin onnistuin kuin onnistuinkin tekemään! Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen, syksyllä tuli käytettyä huivia kovasti. Hassua että sitten lumentulon en ole osannut tuota "syksyistä" väriä käyttää. Ensi syksynä sitten taas? Toivottavasti kuitenkin jo aiemmin.

Käsityömessun ostoksia. Asun nykyään lähellä messukeskusta joten lähdin ex-tempore piipahtamaan messujen viime tunteina paikalle. Kumman nopeasti sekä aika että raha niillä hurahti ja ylläolevissa kuvissa on ostot siltä reissulta. Yllättävän vähän lankaa kuitenkin, niistä ei ole vielä tullut mitään tehtyä. Vierastan tuota hahtuvalankaa kun en osaa sitä käsitellä enkä oikein tajua miten siitä saisi huovutetut lapaset. Ilmeisesti pitäisi keriä osa ja kutoa kaksinkerroin?

Peppi-kaulakoru on aarteeni jota olen pitänyt melkoisen paljon. "Anna Pusu" -niminen koju tekee hauskoja koruja mistä tahansa kuvasta, saa tilata mittatilaustyönäkin halutessaan. nettisivut löytynee googlaamalla. Kelttiäiset korvakorut ja "Miul on neuloosi" -pinssi ovat olleet myös kovassa käytössä. Hyviä ostoksia siis. ;)