Vai sanooko? Tässä joka tapauksessa kolmas Kaunissaari-aiheinen postaus, kuvia maisemista piisaa mutta lopussa myös kiitos seisoo, eli kesäinen neuleprojektin esittely. Samaisessa saaressa, tottakai! Vielä on kuvia ja materiaalia ladattuna koneelle yhtä saari-aiheista postausta varten ja sitäkin enempi neulomusaiheisia kuvia. Puhumattakaan niistä kuvista jotka ovat vain muistikortilla toistaiseksi. Kas kummaa, tänäänkään en olisi koneelle ehtinyt tätäkään postausta värkkäämään jollei alaselkäni olisi niin kipeä etten voi aikomusteni mukaisesti mennä punttikselle. Heh, on se vaan täysissä sielun ja ruumiin voimissa mulle "mission impossible" istua koneella... XD Mutta tässä kuvat ja jutut:

Matkalla sinne taas. Ihan vähän jännitti että törmätäänkö, meni aika läheltä tuo Finnlines nimittäin  tällä kertaa, jouduttiin pysähtymään ja odottamaan että menee ohi ennen kuin matka jatkui saarta kohden.

Yhteyslaiturilta länteen tuli matkattua parit kerrat näissä ihanissa maisemissa:

Pohjoispuolella:

Idästä etelään:

Kaunissaari-pipo. Kristiinan keväällä lahjoittamista maastonvärisistä puuvillalangoista väkerretty luovasti Kaunissaaren luonnon inspiroimana ilman minkäänlaista ennakkosuunnittelua. Ensin kuvia tekovaiheessa auringonlaskun aikaan ja sitten valmiina seuraavana päivänä.